Knäckig äppelpaj

Heeej!
 
Lika strålande dag idag.
Igår gjorde jag en äppelpaj på grannes äpplen, eftersom vi 
inte har något eget äppelträd.
 
I våras fick jag smaka på en helt fantastisk rabarberpaj som en kollega bjöd
på, så jag tog det receptet fast jag bytte till äpplen
och det blev verkligen en hit.
 
 
 
 
 
 
Så skönt att kunna sitta ute några dagar till och det var verkligen varmt.
Det värsta var getingarna som helt plötsligt kommit i massor.
Skönt ändå att de inte kom tidigare i somras, för då hade 
de verkligen kunnat förpesta tillvaron.
 
Här kommer receptet för den som vill.
Nu tar vi med pajen och åker till Villa Sjöliden
 
Ha en fin Söndag
Kram Helena
0

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
  • Christine
    september 2, 2018

    Det paj-receptet är det bästa! Funkar till alla bär och frukter, men mitt tips för just äppelpaj är att lägga äpplen (med kanel och lite socker) i pajformen och förgrädda ca 10-15minuter (så äppelklyftorna blir lite mjuka och puffiga) och sen hälla på smeten och grädda nästan lika länge som vanligt. Med varma äpplen så bakas pajen "från båda håll" och blir extra knäckig.

    Ha en fin söndag! Kram

    0
  • Åsa Aabakken
    september 2, 2018

    Vad god den ser ut. Jag gjorde en med plommon i det var också gott ♥️♥️. Trevlig söndag 😀

    0
  • Christa
    september 2, 2018

    Mmm.. knäckig äppelpaj är typ det godaste som finns..!

    /C

    http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

    0
  • Christa
    september 2, 2018

    Mmm.. knäckig äppelpaj är typ det godaste som finns..!

    /C

    http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

    0
  • Lotta
    september 2, 2018

    Vilket mått gäller för vetemjölet? Msk?
    Ser för övrigt väldigt god ut

    0
  • Lotts
    september 3, 2018

    1/2 tsk vetemjöl ?

    Mvh Lotta

    0
  • Lotts
    september 3, 2018

    1/2 tsk vetemjöl ?

    Mvh Lotta

    0