Snart så.

Hejsan!
 
Jag har skådat på Instagram och en del bloggar
att många har massor av druvor hängandes i klasar
i sina trädgårdar.
Jag har det också, som ni kanske såg i gårdagens outfitbild.
Men de har inte börjat mogna förens nu. Var lite för sen att 
gallra bort alla löv som skymde solens strålar att hitta till druvorna.
 
 
 
Frågann är vad jag skall göra med alla druvor?
Trampa vin i badkaret kanske…
 
 
När vi ändå kollar på vindruvor, kan vi ju kolla på mina persikor som
också är på G och det kommer också massor.
Vad gör man av persikor då? Marmelad eller chutney är det jag 
kan tänka mig.
 
Idag ska jag till mitt andra jobb som AKA (klinisk adjungerad adjunkt)
så det ska bli spännande, allting är ju nytt och nästa vecka kommer mina
första termin sex studenter ut och skall göra praktik. 
De är ju färdiga sjuksköterskor i Januari.
 
Ha en fin fin dag
Kram Helena
 
 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
  • Anneli Österström
    september 4, 2018

    Wow, vilka härliga druvor. Jag läste att man kan frysa in vindruvor och sedan ta fram dem och mix när man blir sugen på god, nyttig glass. Borde väl vara ett alternativ för dig att kunna bjuda på när barnbarnen kommer förbi…?

  • Mamma C
    september 4, 2018

    Men så kul och du hittar säkert på något bra med din skörd.
    Kram Carin

  • Suzanne
    september 5, 2018

    Glöm inte att du kan använda bladen också! Jag gjorde vinbladsdolmar med köttfärs i. Hälften av satsen grillade vi och de andra kokades. Så himla goda. Recept på Mitt Kök t ex.

    Suzanne