Hejsan!
Jag har skådat på Instagram och en del bloggar
att många har massor av druvor hängandes i klasar
i sina trädgårdar.
Jag har det också, som ni kanske såg i gårdagens outfitbild.
Men de har inte börjat mogna förens nu. Var lite för sen att
gallra bort alla löv som skymde solens strålar att hitta till druvorna.
Frågann är vad jag skall göra med alla druvor?
Trampa vin i badkaret kanske…
När vi ändå kollar på vindruvor, kan vi ju kolla på mina persikor som
också är på G och det kommer också massor.
Vad gör man av persikor då? Marmelad eller chutney är det jag
kan tänka mig.
Idag ska jag till mitt andra jobb som AKA (klinisk adjungerad adjunkt)
så det ska bli spännande, allting är ju nytt och nästa vecka kommer mina
första termin sex studenter ut och skall göra praktik.
De är ju färdiga sjuksköterskor i Januari.
Ha en fin fin dag
Kram Helena
Anneli Österström
september 4, 2018Wow, vilka härliga druvor. Jag läste att man kan frysa in vindruvor och sedan ta fram dem och mix när man blir sugen på god, nyttig glass. Borde väl vara ett alternativ för dig att kunna bjuda på när barnbarnen kommer förbi…?
Mamma C
september 4, 2018Men så kul och du hittar säkert på något bra med din skörd.
Kram Carin
Suzanne
september 5, 2018Glöm inte att du kan använda bladen också! Jag gjorde vinbladsdolmar med köttfärs i. Hälften av satsen grillade vi och de andra kokades. Så himla goda. Recept på Mitt Kök t ex.
Suzanne