Tankar om köket.

Innehåller annonslänk
 
Hallå!
 
Idag skall jag iallafall iväg till jobbet,
mitt andra jobb som AKA, jag skall ha reflektion
med fyra studenter, ska bli jättespännande.
Hoppas det inte kommer upp för svåra frågor som jag inte kan svara på….
 
 
Oftast älskar jag vårt tegel som vi har i köket och som jag haft i över tjugå år nu,
men ibland skulle jag vilja ha något annat, för att köket ska bli lite ljusare,
men det stannar bara vid en tanke då jag inte kan tänka mig att skiljas
från mitt tegel. Däremot skulle jag gärna
byta ut bänkskivan mot en betongbänkskiva och så skulle jag vilja ha en 
stor diskho, istället för en pytteliten och en större bredvid.
 
 
 
 
 
 
 
Någon som vet vart man kan få tag på betongbänkskivor?
 
Jag skulle gärna ställa upp den här från SMEG på köksbänken.
Det är något
dottern använder både en till två gånger/dag,
så det vore fint att ha en som kan stå framme och vara snygg jämt.
 
 
Hörrni ha en fin Tisdag.
Kram Helena
 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Anneli Österström
  september 18, 2018

  Ja, gråa bänkskivor skulle nog bli jättesnyggt om du nu hittar någon i betong annars finns ju andra som är så snygga. SMEG blender köpte dottern i helgen på Elgiganten och där är de t.o.m några kronor billigare än hos Campadre och man slipper betala frakt. Har märkt att så är det på flera saker som man kan köpa där, alltså att de är dyrare än i andra butiker. Dessutom lättare att reklamera om något går sönder osv. Önskar dig en fin dag med dina studenter.

 • åsa
  september 18, 2018

  Så fin blogg du har! brukar kika in ibland. Jag tycker du gör rätt om att behålla teglet och ha en betong bänk! Min sonhustru har gjutit en själv till deras köks ö hon sa att det kostar alldeles för mycket att köpa (tror ! hon sa 35000) Titta på hennes blogg om du vill, rebissen heter hon där. Lycka till! Kram!

 • Channal
  september 18, 2018

  Varmt och ombonat med tegel, ta inte bort det. Grå betong skulle bli riktigt fint mot det tegelröda. Byt ut diskhon! Jag har en stor ho som en bakplåt får plats i. Det bästa jag har gjort när jag valde det! Ett klokt val! Alltid kul att få spåna och drömma. Själv vill jag ha nytt golv, spis, kyl o frys i köket.

  KRAM Anna