Fortsättning med festligheter

Posted on
Heeej!
Tänkte fortsätta berätta om vår Nyårskväll.
Vi hade verkligen en riktig långmiddag.
 
Vi åt snittar så vi blev supermätta, så vi var tvugna att lugna oss
lite innan huvudrätten skulle intas.
Den tålde att väntas på.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi började med Moulés, som grabbarna kokade iordning, 
och det smakade verkligen delishious.
 
Sedan kom alla andra skaldjur fram och då förstår ni varför vi hade den duken vi hade.
En hel hög med hummrar, krabbklor, kungskrabba, havskräftor  och räkor
 
 
 
 
 
 
 
Ekboms delikatesser, det perfekta valet om man är många och gillar skaldjur.
 
 
 
Hade såklart på goda såser. Men vi har skippat 

pajer och sallader, för det är ingen som äter så vi håller oss till det gottigaste.
 
 
 
 
Chablis passade perfekt till.
 
 
 
 
 
När vi var klara var det dags för tolvslag och i år var första gången vi inte gick 
ut för att skjuta raketer.
Vi satt inne och kollade på tv´n för att höra klockorna sjunga in  2019.
 
Ett nytt nyårsgäng hade anslutit sig till oss, så vi var många
som kramades och skålade tillsammans.
Inte nog med allt vi redan intagit, för sedan väntade efterrätt
som inte alla orkade med, trots att den var supergod.
 
Gårdagen var en lång och tröttsam dag må jag säga,
så efter en natt till med många timmars sömn känner jag mig på banan igen.
 
Vaknar till en fin solig dag, så nu är det dags för en långpromenad.
 
 
Ha det gott.
Kram Helena
 
 
 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.