Egna små gubbar

Posted on
Hello!
 
Vad är det för konstigt väder?
Var är den riktiga sommaren?
Läste att den kommer nästa vecka, hoppas verkligen det,
för jag saknar värmen, jag behöver inte sol, men värme
vill jag ha, jag hatar att frysa.
 
Igår morse var jag ute och plockade en skål med härliga jordgubbar
i en av mina pallkragar. Tyvärr har jag glömt att lägga halm i botten,
så jag får vara extra uppmärksam på att inte maskarna hittat dit.
 
 
 
 
 
Titta så fina min lavendelbuske blommar, måste nog plocka in lite buketter och torka.
 
 
 
 
Idag blir det utflykt med mina vänninor.
 
Perfekt väder för det ändamålet.
 
Ha en bra dag.
Kram Helena
 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Liselotte Johansson
  juli 7, 2019

  Det verkar vara ett lavendelår i år. Våra lavendelbuskar är också jättefina. Ha en fin söndag.

 • Catta
  juli 7, 2019

  Vi får inte alls många gubbar i år, mannen fick för sig att byta ut alla plantor till nya och de har inte hunnit växa till sig så mycket men några har vi plockat iallafall 🙂

  Vi har också så himla tråkigt väder, i fredags var det kanon men inte sådär supervarmt utan 18-20 men det blir ju stekigt i trädgården då iaf. Men igår och idag har termometern visat ca 15 grader och det har regnat som bare den..
  Jag jobbar ju en vecka till så gråter väl inte när det är mulet när jag kikar ut genom fönstret på kontoret precis, men övriga i familjen är ju lediga så jag önskar ju dem och alla andra vackert väder såklart! Sen vill man ju dessutom gärna åka ner till badet efter jobbet och götta sig 🙂 Så hoppas det är som du säger att sommaren kommer på riktigt nu till veckan.

  Ha en skön söndag fina du!
  Kram

 • Catta
  juli 7, 2019

  Vi får inte alls många gubbar i år, mannen fick för sig att byta ut alla plantor till nya och de har inte hunnit växa till sig så mycket men några har vi plockat iallafall 🙂

  Vi har också så himla tråkigt väder, i fredags var det kanon men inte sådär supervarmt utan 18-20 men det blir ju stekigt i trädgården då iaf. Men igår och idag har termometern visat ca 15 grader och det har regnat som bare den..
  Jag jobbar ju en vecka till så gråter väl inte när det är mulet när jag kikar ut genom fönstret på kontoret precis, men övriga i familjen är ju lediga så jag önskar ju dem och alla andra vackert väder såklart! Sen vill man ju dessutom gärna åka ner till badet efter jobbet och götta sig 🙂 Så hoppas det är som du säger att sommaren kommer på riktigt nu till veckan.

  Ha en skön söndag fina du!
  Kram

 • Anna W
  juli 7, 2019

  Jaaaaaa, sucktar med efter värme – ogillar med skarpt att frysa… Hel min kropp mår så mycket bättre av både sol och värme. Så hoppas den kommer tillbaka till oss snart <3
  Älskar jordgubbar och skulle typ kunna knarka det 😉
  Det är perfekt här i stan för de står och säljer bara utanför där vi bor, såååå smidigt 🙂
  Hoppas du haft en fin utflyktsdag!
  Kram Anna ❤

 • Magda-lena
  juli 8, 2019

  Ohhhh, de fina lavendelbuske blommarna kan vara ett fantastiskt motiv på en tavla. Väldigt vackert inredningselement 🙂