Sju sorters blommor

Posted on
Innehåller annonslänkar till Adlibris
och Odd Molly
 
Hej hej!
 
Efter att ha haft två små snurrande barn i sängen, sov jag som en stock
inatt och tog dessutom sovmorgon.
 
Idag ser det ut att bli en fin dag och jag ska passa på att 
vara ute och fixa innan jag ska mot stan för att träffa vänner ikväll.
 
Igår dök en gammal väninna in här. Hon hade nyss fått reda
på att vi separerat och ville kolla hur jag mådde.
Så fint gjort, jag blev verkligen glad och tacksam.
 
Jag har många fina vänner omkring mig och det är jag verkligen tacksam över.
En del har funnits vid min sida och stöttat till 300%, andra har bara funnits där,
en del fanns med i början, när det var som värst
och några hörde av sig för att visa medkänsla.
Mängder av mejl och sms kom när nyheten spreds.
 
Sedan finns såklart vänner som aldrig hört av sig och det visar
väl, som ordspråket säger
”I nöden prövas vännen”
 
Men som jag sa, är jag enormt tacksam över mina vänner.
 
 
 
 
 
Det sägs att man på midsommar ska lägga sju sorters blommor
under huvudkudden för att ev drömma om den man ska gifta sig med.
 
För min del kommer det aldrig bli något mer giftermål, men sju sorters
blommor har jag minsann hittat.
Nu är det ju inte midsommar, så att lägga dessa under huvudkudden
funkar nog inte som den gamla traditionen säger.
 
Men jag får njuta av min fina sommarbukett på byrån i hallen.
 
Min fina ERNST vas finns här och min ljusstake från Paradisverkstan finns här
 
Ikväll när jag ska ut med vännerna skulle jag kunna tänka mig den här kjolen,
med liknande tisha som denna
 

 

 
Ha nu en fin dag och ta vara på den på bästa vis.
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Åsa
  juli 3, 2019

  Vad härligt att ha så mycket stöttande vänner runt sig, det är nog väldigt viktigt. Och så verkar det som om dina barn är bra support också. Jag tänker ofta på dig fast vi inte träffats , men jag har ju följt din blogg länge så du känns som en vän på något konstigt sätt. Ha en härlig sommar och lev livet det är du så värd ♥️♥️😁♥️. Mvh Åsa

 • Lotta Carlsson
  juli 3, 2019

  Hej Helena!
  Jag har aldrig kommenterat men läst din blogg i flera år. Jag är i samma ålder som dig och separerade från min dåvarande man 2013. Jag trodde aldrig att jag skulle finna någon ny man för mig. Döm om min förvåning när jag efter drygt ett år sprang på en gammal vän som hipp som happ skjutsade mig hem i regnovädret och som nu är min man. Jag trodde aldrig att det skulle hända mig. Nu har vi varit gifta i drygt två år och varit tillsammans i snart fem år. Så man ska aldrig säga aldrig😊 Jag lever mitt absoluta drömliv och jag har inspirerats massor av dig genom åren. Så ge inte upp, det finns en ny man för dig runt hörnet😏Du måste bara igenom på andra sidan först.
  Jag är varken snyggast, smalast eller bäst men vad gör väl det när min fantastiskt snygga man älskar mig ändå❤️ glöm inte att det är insidan som räknas i slutändan. Och jag tycker att du är en snygg och superhärlig kvinna och det finns det män som tycker också.
  Kram till dig och keep gång on.