Innehåller en annonslänk till Adlibris
och Mateus
Hej på er!
Jag beställde den här boken för ett tag sedan
och det finns väldigt mycket gott i den. ( just nu på rea)
Idag lagade vi Kyckling i Ajvarsås
och det gick verkligen hem, här hemma.
När det blir så gott betyg så vill jag såklart
dela med mig av det till er.
![](https://cdn1.cdnme.se/4769775/9-3/img_0665_5c7ecaec2a6b22281f39e462.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4769775/9-3/img_0668_5c7ecaee9606ee47e4ef2fbb.jpg)
Jag älskar enkla och lätta recept.
Så here we go:
Till 4 pers.
4 kycklingfileér som steks i skivor i stekpanna.
Vispa ihop 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl creme fraiche
3 msk kycklingfond, 1/2 dl Ajvar (vi tog mild). Koka upp i kastrull, ha i
10 coctailtomater, smaka av med salt och peppar.
Lägg kyckling skivorna i en ugnsfast form och häll såsen över.
Ha 1 dl riven ost över och in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter.
Ha sedan på rostade pinjenötter och ruccola, servera med ex ris.
![](http://media.helenasenklavardag.se/2019/03/middagstipset_5c7f6d3e9606ee481f6fd38b.png)
På min villhöverlista finns dessa tallrikar som jag tycker är så snygga och rejäla och just ikväll är det 20% på all deras porslin här
![](https://cdn1.cdnme.se/4769775/9-3/mateus_5c7f692e2a6b22281f39f63a.png)
Ha en fin kväll
Kram Helena
Inger
mars 5, 2019Hej hej. Det lät gott. Detta kycklingrecept måste prövas. Något fel på bloggen? Går i te skrolla ner
Kraaaam Inger
Villa Ryttarängen
mars 6, 2019Åh så gott! Jag äter ju inte rött kött men kyckling så jag älskar att få nya recept. Kraaaam Pia