Roligheter och mörka moln

Posted on
Innehåller annonslänkar till Boozt,
Bubbelroom och Ellos
 
Godmorgon sköna Söndag
 
Här är det en soft morgon sittandes framför tv´n
med kaffekoppen nära och datorn i knät. 
Doris har tagit sin förmiddagslur innan det är dags 
för förmiddagspromenaden.
 
Herrejösses, vi är snart inne i mitten av Maj
och denna vecka händer mycket roligheter, men 
det finns också ett mörkt moln som gör sig påmind
och kommer störa roligheterna, men jag ska göra allt jag kan
för att det molnet inte ska få ta över och förståra trevligheterna.
 
Är ni bra på att få bort onda saker från hjärnan, sk hjärnspöken?
 
I veckan som var kom det hem lite vårkläder som jag beställt.
Alltid svårt med storlekarna, men denna gången blev det 
riktigt bra, trots att jag beställde en strl mindre på
kläderna.
Igår såg ni hur jag såg ut innan jag gick till frissan.
Idag blir det bilder från det jag kommit från frissan.
Lite mörkare botten och så ljusa slingor på det, det blev en mer sommarkänsla
i håret.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Byxor här, blus från Mango, men verkar redan vara slut.men en liknande här ,skor här
 
Nu är det väl dags att hoppa i duschen, få på sig kläderna och få något 
gjort innan jag ska till jobbet.
 
 
Kram på er
 
Helena
 
 
 
 
 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Inger
  maj 12, 2019

  Hej hej
  Såå fin du är. En liten fråga. Men…om du svarar så kommer jag i te att kunna se det om du gör ett nytt inlägg innan jag kollar
  Konstigt men jag kan bara se det sista inlägget. Jo….Var bor ni i Palma
  Är det en hel vecka. Funderar på att boka till mina barnbarn och oss. Vore såå roligt
  Tack och kraaaam Inger

 • E
  maj 12, 2019

  Byxorna var ju för himla läckra! Du är ursnygg ! Hoppas det skaviga molnet blåser förbi snabbt. Jag tycker jag har blivit sämre med åren på att slå ifrånmig oro. Kan det vara åldern som gör en mer skör? Känslan av odödlighet finns inte som när man var yngre- lite svårt att förklara men jag tror drivet hur jag menar. Kram PS kaninte jag få krypa ner i en väska ohänga på till Palma 😉

 • Mamma M
  maj 12, 2019

  Jag kämpar varje dag mot orosmoln och hjärnspöken..tyvärr har de fått ta över lite väl mycket senaste åren. Tar just nu hjälp av KBT för detta. Men ditt kanske bara är ett tillfälligt så det får vi hoppas att det blåser över snabbt.

 • Milla
  maj 12, 2019

  Vilken fin outfit Helena! Stilren, och byxorna verkar superfina. Jag har svårare med oro nuförtiden. Ibland kan jag puffa dem ifrån mig men oftast inte, tyvärr. Det beror på vilken balans det finns i dagliga tillvaron i övrigt. Idag har jag lämnat av min dotter i nytt boende i Sthlm, och kom på mig själv att oro mig för en massa saker – mest banala. Ungen är ju vuxen (och bott utomlands i 7 år), varför ska jag hitta på en massa att bekymra mig för 🙂
  Jag håller på att bearbeta min man (som är på hockey-VM) att resa till Brela eller Makarska på semestern, kom på att du ju varit där. GIssar du mest rekommenderar Brela, vilket hotell har ni bott på, något du rekommenderar? kram MIlla

 • Anonym
  maj 13, 2019

  Jag kan också bara se sista inlägget!