Vissa dagar kan jag vara kontorsklädd

Annonslänkar till Gina och ASOS
 
Heej!
 
Tror ni inte att jag försov mig idag, hela 40 min….
 
Förstår inte, men ibland låter inte mobilen fast jag ställt tiden. När jag väl vaknade och tittade på mobilen,så stod den och larmade fast det inte var något ljud. Jag hade samma larm igår morse och då lät det minsann.
Undrar vad det kommer sig att mobilen gör på detta viset? Man måste ju kunna lita på den.
 
Finns det vanliga väckarklockor att köpa nuförtiden? .
 
 
 
Byxor här Blus här
Väskan är från ASOS
 
 
 När jag jobbar kliniskt som sjuksköterska har vi pyjamasar som arbetskläder,
därför tycker jag det är viktigt för mig att få klä mig ordentligt när jag är ledig. Vet att för många är det tvärtom, när de kommer hem från jobbet, slänger de av sig kontorskostymen och tar på sig myskläder, för de tycker det är skönare och känns mer ledigt med mysisar.
Jag använder nästan aldrig myskläder
 Nu har jag förmånen att arbeta som Akademisk Klinisk Adjunkt en till två dagar i veckan
och då slipper jag pyjamasen och kan gå mer kontorsklädd, det är så skönt tycker jag.
Förstår att det krävs mer kläder i garderoben att jobba så, men eftersom jag gillar kläder och
inte går klädd i myskläder så finns det kläder för att jobba på kontor hemma hos mig.
 
Idag får jag skynda mig hem från jobbet, skall dejta med Katarina några timmar
hemma hos mig
 
 
Ha det gott.
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Maria
  oktober 9, 2019

  Snyggt!
  Skönt att kunna variera klädsel på jobbet. Roligt med avrierande arbetsuppgifter också kan jag tänka mig.
  När jag jobbade på förskolan hade jag alltid "vanliga" kläder, men tyckte aldrig att jag vågade använda mina "bättre" kläder med oro för att de skulle bli förstörda. Har aldrig förstått de som alltid går i allt för stor T-shirt och tråkiga jeans bara för att man jobbar på förskola… Nu har jag rensat bort alla plagg som jag hade på förskolan och garderoben består av "bättre" vardagskläder och mera helg-kläder. Myskläder går jag heller aldrig i annat än när jag är nyduschad eller möjligen när jag är sjuk. Jag byter ju om på fredag och lördagkvällar t o m 😉
  Jag tror att det finns väckarklockor på Ur och Penn, t ex…?
  Kram och ha en fin lill-lördag!
  /Maria

 • Maria
  oktober 9, 2019

  Snyggt!
  Skönt att kunna variera klädsel på jobbet. Roligt med avrierande arbetsuppgifter också kan jag tänka mig.
  När jag jobbade på förskolan hade jag alltid "vanliga" kläder, men tyckte aldrig att jag vågade använda mina "bättre" kläder med oro för att de skulle bli förstörda. Har aldrig förstått de som alltid går i allt för stor T-shirt och tråkiga jeans bara för att man jobbar på förskola… Nu har jag rensat bort alla plagg som jag hade på förskolan och garderoben består av "bättre" vardagskläder och mera helg-kläder. Myskläder går jag heller aldrig i annat än när jag är nyduschad eller möjligen när jag är sjuk. Jag byter ju om på fredag och lördagkvällar t o m 😉
  Jag tror att det finns väckarklockor på Ur och Penn, t ex…?
  Kram och ha en fin lill-lördag!
  /Maria

  • Helenas enkla vardag
   oktober 10, 2019

   Tack Maria! Nej kan inte heller förstå andra som bara tar på sig något bara för att man ska till jobbet. Jobbet är så stor del av livet. Får kolla på Ur och Penn.Ha det gott.
   Kram Helena

 • Anneli
  oktober 9, 2019

  Jag skulle aldrig lita på en mobil som väckarklocka och ej heller ha tanken på att den ska få komma in i sovrummet.
  Nej en hederlig väckarklocka (klockradio, finns så nätta o snygga modeller kolla på Ur & Penn),är det som gäller och du kan lita på att den ringer med samma signal på den tid du ställt.
  Hoppas inte hela din dag blev upp & nervänd nu när starten blev som den blev.

 • Sabelhagens olivlund-Maria
  oktober 9, 2019

  Snygg du är! Jag älskar att gå klädd i "kontorsstil" och önskade jag kunde göra det på jobbet, men på särskolan passar det inte riktigt. Så jag gör det på helgerna.
  Skönt att det löste sig med din pool också!
  Kram och ha en fin kväll
  //Maria

 • Sabelhagens olivlund-Maria
  oktober 9, 2019

  Snygg du är! Jag älskar att gå klädd i "kontorsstil" och önskade jag kunde göra det på jobbet, men på särskolan passar det inte riktigt. Så jag gör det på helgerna.
  Skönt att det löste sig med din pool också!
  Kram och ha en fin kväll
  //Maria

 • Liselotte Johansson
  oktober 9, 2019

  För mig är det tvärtom. Jag har ett jobb där jag bör ha "kontorsklädsel". Så fort jag kommer hem sätter jag på mig mjukiskläder eller träningskläder.

 • Carina
  oktober 11, 2019

  Snyggt!
  Jag kommer i håg när jag jobbade på sjukhus en gång i tiden. Alltid grönklädd. Så kläder är så roligt när man är ledig.
  Fint och modigt du beskriver dig och det runtomkring <3

  Kram