En gårdagens outfit

Innehåller annonslänkar till Gina och Elllos
 
Hej
Nu är vi hemma igen efter några härliga dagar på
vackra Gotland.
Riktigt soliga och varma dagar, för att vara i September, så vi fick verkligen se
Gotland från sin bästa sida.
 
Måste säga att det måste vara perfekt årstiden att åka dit, inte en massa turister ingen trängsel, dock verkar aldrig
Gotland riktigt somna in, utan den lever året runt.
Igår hade Tina planerat att vi skulle ta en promenad till stranden, så jag tog min klänning som både är somrig/ höstig på samma gång. Gillar den verkligen, visste inte om jag skulle behålla den, men det ska jag verkligen göra, för jag gillar verkligen färgerna i den.
 
 
 
 
 
 
Ni hittar min fina klänning här jag har strl 38.
 
Min kofta fyndade jag i somras på Mq och väskan hittar ni här
 
När jag kom hem igår kväll, hade jag ingen aning om hur jag skulle jobba idag. Jag brukar alltid
börja med en kväll, men fick en glad överraskning att det var dag jag jobbar.
Tycker det är så skönt att kunna få en sovmorgon efter man varit borta, så man hinner
packa ur och tvätta det som varit med på resan, men så
blir det inte…
 
 
Jag kommer visa en massa härliga bilder från vårt Gotlands besök men vill ni se mer bilder
klicka in er till Tina
 
 
Men ha en fin fin Måndag, jag har knappt sovit en blund.
Vaknade av världens hostattack och sedan har det fortsatt, så jag inte kunde sova.
 
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Maja Räftegård
  september 23, 2019

  Hej 🙂

  Vilken härlig blogg du har! Full med intressanta tankar och inspiration. Jag arbetar på en konsultfirma för digital marknadsföring, där vi bland annat arbetar med Pelican Self Storage. Pelican erbjuder smarta, prisvärda och säkra förvaringslösningar till både privatpersoner och företag. Det blir som en förlängning av hemmet, vilket vi alla kan vara i behov av under flytt, renovering, eller kanske bara när sommaren är över och vi vill göra mer plats för höstmys där hemma. Om du är intresserad gör vi gärna ett samarbete med dig, så kan du dela med dig av din Pelican-upplevelse till dina läsare. Ta en titt på deras hemsida https://pelicanselfstorage.se/ och hör av dig om det ser ut att vara något för dig.

  Hoppas att du får en härlig start på veckan!

  Maja Räftegård