Brunch på Blique by Nobis i Vasastan

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Ellos, Hotells.com,

Lexington och Stenströms

Hej hej!

Hur har ni det ute i vårt avlånga land, och även ni från andra länder? Det blev inget snökaos hos mig, bara kallt och snö som yrde omkring, men inte så som jag förväntat mig. Tänkte att det skulle bli som förra året när jag var ute och skottade varannan timme, men jag behövde bara borsta bort lite snö denna gång.

Tänkte jag skulle fortsätta berätta om vår helg i Stockholm. Vi hade bokat bord på Blique by Nobis för att äta brunch tillsammans med Tina och Per. De hade gångavstånd dit, medans vi tog bilen. Bor man i Vasastan har man nära till många fina restauranger och det ligger samtidigt rätt nära stan också.

Ett riktigt häftigt ställe, som både har takterrass och en cool restaurang i nedre plan.

Vi skulle som jag sa äta brunch, så de hade en meny till det. Jag älskar ju Egg Benedict, men ville prova klassisk English breakfast. Men med facit på hand, skulle jag valt det förstnämnda.

Det var tur att vi bokat bord, för det var fullt med folk som var där och åt brunch, man skulle ju kunna tänka att folk väljer bort att gå ut nu när allt blivit dyrare, men det är verkligen inget som syns i Stockholm.

När vi suttit ett par timmar var det dags att säga hej då för denna gång. Tina och Per kommer snart dra till sitt andra ställe på Gotland. Tina är ju en riktig gotlandstöd, med en härlig dialekt. Det inte hon vet om Gotland är inte värt att veta. Tror hon känner alla och vet alla smultronställen på öjn. Ni hittar Tinas blogg här

Min kappa hittar ni här på riktigt bra rea nu. Min cape hittar ni här och mina loafers här. Väskan som jag fått frågor om, hittar ni här.

Igår fick jag min andra stötvågsbehandling, det gjorde inte riktigt lika ont som den första behandlingen. Däremot gjorde hon ultraljud och såg att det var en rejäl hälsporre jag åkt på. Så nu gäller det att ha tålamod, för det kommer ta ett tag innan foten blir bra. Hoppas den blir bättre till vår nästa resa mot solen, för det är inte så långt kvar tills väskorna skall packas. Men innan det så kommer jag träffa flera blogg vänner i olika tillställningar.

Må så gott, tills vi hörs igen.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Bodil
    mars 9, 2023

    Jag hade inlägg och en särskild stödstrumpa för att underlätta när jag belastade foten. Tejpade också vi något tillfälle för att avlasta. Stötvågsbehandlingen började göra nytta efter 5 ggr. Totalt blev det 10. Så häng i!!

  • Sarah Brown
    mars 11, 2023

    ###

    Great post! I’m loving all the information in it.