Firat en 22 åring en månad senare

Heej!

Jag sa igår kväll, jag fattar inte hur fort tiden går, vi är redan inne i slutet av Oktober, alla helgona helgen står för dörren, likaså Halloween.

I fredags cyklade vi ner till Ericssons gamla lokaler, där en krögare startat en lunchrestaurang, med riktigt god mat. Nu testade de att köra aw, och det var nog ett vinnande koncept, för det var mycket folk och väldigt god mat. Så vi åt en steak sandwich och drack av krögarens egna vin, som finns i systembolagets beställningsvara här.

Riktigt gott och riktigt bra pris.

Vi har inte hunnit fira min lilla dotter som fyllde 22 för en månad sedan. Hon har inte haft tid och inte vi heller. Men nu fick vi ihop alla.

Ett tillfälle att ses, eftersom det inte blir så ofta. Alla har verkligen fullt upp med sina saker. Hon fick i alla fall önska mat för kvällen, så det blev pilgrimsmusslor på salladsbädd till förrätt och biff bourgogne till huvudrätt. Tur att hon önskade äppelpaj, eftersom det inte är brist på äpplen denna höst.

Dukningen hittade jag inspiration från naturen, gula löv, rönnbär och bruna ormbunkskvistar.

Jag agerade chaufför denna kväll, då mina föräldrar, gjort sig av med sin bil, då de tycker att när man blir för gammal ska man inte köra bil i trafiken. De är närmare nittio år, men fortfarande pigga, så ett klokt beslut av dem. Min lilla dotter har brutit foten och har gips, så hon kan inte heller köra bil, så det blev jag som skjutsade alla fram och tillbaka. På kvällen regnade det oerhört mycket och jag måste säga att jag tycker det är otäckt att köra bil i mörker när det regnar, tycker jag ser så mycket sämre nu när man blivit äldre.

Nu är det en ny vecka, och jag har tid på vc för blodtrycket, vilket känns bra. Annars är det en lugn vecka med jobb och inte direkt något inplanerat.

Skönt det med.

Ha en fin vecka.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.