Besatt eller!?

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Åhlens, Afound, Lexinton

Hej hej!

Visst har ni förstått att jag är hooked av orange denna vår?! Så fort jag kollar i någon webbutik så nog banne mig är det orange jag tittar efter. Mycket har fått åka tillbaka för att det inte passade, men en del har fått stanna.

För att hinna använda allt i sommar lär jag väl gå i orange varenda dag. Men tänk att orange kan vara i så många olika nyanser, en del är knallorange och andra är nästan brunaktiga.

Klänningen till höger i bild är härifrån, där man kan göra riktiga fynd. Allt är redan nedsatt och just nu får man extra 20% rabatt på vissa varor.

Linnet är köpt i Spanien, men detta är väldigt likt och detta är väldigt snarlikt, snyggt med en kavaj över.

Linneskjortan till vänster är också köpt i Spanien, men hittade en orange linneskjorta här och här. Bommulsskjortor i orange verkar det finnas mer av, här och här.

Har ju varit superintresserad av ljusblåa linnekläder ett par somrar på rad och tycker det är vansinnigt snyggt det också., som den här som hänger i min garderob och väntar.

Idag hade jag klänning och var barbent, vilka vissa noterade, men så himla skönt att få gå utan strumpbyxor och jag hoppas kunna vänta ända till november innan strumbyxorna åker på igen.

Dags att ta en tur med Doris.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.