Det bästa av två världar

Innehåller annonslänkar till

Ellos och Nelly

Heej!

Är det slut nu, på det fina vädret alltså? Nej det får vi väl inte tro. Hoppas verkligen hösten blir fin och varm. Har ju kommit på att jag tycker jättemycket om hösten, fram till November, sedan skulle jag kunna hoppa fram till Mars. Det jag gillar är ljuset, jag är beroende av ljus och känner mig nästan lite deppig när det blir för grått och mörkt ute.

Nu har jag ju två ställen att njuta av. Dels min hemstad, med jobb och vänner och mitt kära hus och sedan sju månader så är jag ju rätt ofta i Vadstena, den lilla staden som är så full av historia så det känns som man trampar på helig mark, men det är ju för att P bor där som jag gärna tar bilen och åker de dryga tio milen till den söta staden.

Vilken himla lyx att bo så nära vatten som P gör, där jag bor har vi inte en enda sjö, så poolen har varit viktig för mig. Så att båda ha pool och numera vatten känns ju riktigt bra, bara att välja.

Om ljuset är viktigt, så är tillgång till vatten är också viktigt.

Så jag har verkligen det bästa av två världar.

Min klänning från Neo Noir köpte jag förra sommaren och är en verklig favorit, samma märke hittar ni en annan klänning här. Den här snygga omlottklänningen som det just nu är 40% rabatt på liknar också en annan jag har i garderoben som snart kommer börja användas igen. Visst vill man gärna bära klänning så länge det går. I år är nog första gången som jag fått bruna ben, de brukar alltid vara likbleka, men med lite sol när man är på sjön har nog gjort att de fått lite färg, då kan det ju vara trevligt att visa dem också.

Ha det gott, Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.