Firar med skaldjur

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Gina och Kapp ahl

Heej!

Visst ska man fira att man gått på semester! Och vad firar man med, jo skaldjur såklart och eftersom jag känner en fisk och skaldjurs leverantör ”Ekboms delikatesser” så jagade jag honom med blåslampa innan jag visste om jag skulle åka till ica och köpa havets läckerheter, men såklart hade han så att det räckte till oss, trots att de hade en massa beställningar.

Färska och rökta räkor, krabb och kungskrabbsklor, havskräftor och hummer fanns i lådan

P som älskar goda viner, visste precis vilket vin som skulle passa till läckerheterna och det var väldigt gott och det serverades kallt. Vinet hittar ni här. Jag åkte också förbi LOKAL som bakar surdegsbröd och köpte en pain riche som vi hade till och en god lagrad västerbottenost till.

Vaknade av att regnet smattrade på taket, men efter lunch så slutade regnet så vi har hållits ute i trädgården på eftermiddagen. Tänk att det redan är Juli och det inte är många blommor som blommar längre, men rosorna kan man alltid lita på. Ikväll är vi bortbjudna till en av mina bästa väninnor. Både hon och jag älskar klänningar, så det ska bli spännande att se vad hon har på sig, hon är alltid så fin, önskar att denna hängde i min garderob, så somrig. Men jag har denna som passar i alla lägen, bästa sommarklänningen som man kan dressa upp eller ner beroende på vad man ska göra.

Ha det gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.