Förmiddags spa på Loka Brunn

Hej på er!

Vilken dag! Gick upp tidigt denna morgon fast jag är ledig. Anledningen var att vi skulle tillsammans med ALMI företagscentrum besöka Loka Brunn. Vi skulle träffa dem och de skulle få träffa oss. Ingen mindre än Mia Spendrup kom och hälsade oss välkomna. Vi fick en presentation av Loka och de fick en presentation av oss. Sedan åt vi en jättegod frukost.

När vi ändå var vid Loka Brunn, ville alla passa på att njuta av deras spa en stund innan vi åkte hem. Det passade ju perfekt denna något regniga och gråtunga fredag.

Döm om min förvåning att det var ett så stort spa, trodde inte alls att det skulle vara så stort. Flera små varma spa bad och en stor pool. Tre utomhuspooler, sedan hade de varma och kalla stenar som man skulle växla att gå på. Min hälsporre blev inte bättre av det som jag hoppades på.

Sedan hade de som en kall vak, och de flesta gick i, men jag var skeptisk. Men med lite övertalning så klev jag ned i badet med högt fokus och väldigt fort kom jag upp igen. Ni har väl sett filmen Katarina filmade på instagram, som jag la på min story också.

Efter två timmar kände jag mig som ett russin, och gick upp och duschade. De andra drog nog vidare till Grythyttan, men jag var tvungen att åka hemåt. Städning och förberedelse inför helgen var jag tvungen att hinna med. Alltid lika trevligt att träffa Almi tjejerna och kollegorna som jobbar med sina kanaler. Med denna gång var Therese Wickman, Amanda Jurvelius. Yoga by Frida, och Katarina och jag.

Måste verkligen säga att jag tyckte Loka Brunn kvalificerar sig på toppen av spahotell. Har ni varit där?

Nu tar vi fredag, ha en fin fin kväll

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Anne
    februari 18, 2023

    Tänk vad ni influensor får vara med om, strålande!