Gärna klänning på vintern

Innehåller annonslänkar till MQ, Stronger

och Lindex

Hej!

Idag har det varit en sådan där dag, när man bara är på en massa möten hela dagen. Fyra stycken har jag sprungit emellan. Jag kan väl inte påstå att jag älskar möten, tycker det kan vara riktigt jobbigt. Skulle jag återberätta allt som sagts på alla möten idag, skulle det inte vara mer än en bråkdel som jag minns. Ett par av mötena var lite mer intressanta och då kommer man ju ihåg bättre.

Gillar ni att gå på möten?

Jag tror jag sagt det förut, men jag säger det igen, jag älskar klänningar och särskilt på vintern. Tycker jag känner mig mer klädd och håller värmen bättre.

Min varmaste klänning är denna

Den är så varm, så den kan man bara ha om det är riktigt kallt. Den ena är i ullblandning och den andra i bouclégarn, så är man känslig för ull, ska man nog välja den andra.

Jag använder inte strumpbyxor så ofta nu när det är vinter utan jag har dessa under, som gör att det sitter åt ordentligt och jag behöver inte vara rädd att de ska gå sönder.

Jag köpte min klänning här, såg att en liknande finns här

Just nu skulle jag kunna sova i den klänningen för mitt sovrum är riktigt kallt. Vi har ställt ner golvvärmen lite för mycket, men jag får vänta till P kommer för det behöver bara skruvas på en liten liten mm för att det inte ska bli för varmt i sovrummet och det är han som ställt in den innan och det har varit bra, men inte nu. Jag har hellre lite för kallt än för varmt. Jag vill dock inte vara iskall för då kan man ju inte sova och det har jag varit två nätter trots att jag sovit i morgonrock, så nu får han komma snart

Nu ska jag snart lägga mig, för jag ska upp extra tidigt i morgon och det är inte min favorit.

Ha en fin tisdagskväll

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.