Hitta julklapparna på BlackFriday

Annonslänkar till

Stronger, Åhlens, Hickap

Lacylaboratory, Afound, Scandic, Parfym,

Björnborg, cervera och Lyko

Hej hej!

I morse hade jag sovmorgon, och jag älskar sovmorgnar, inte för jag sover så länge, men jag älskar inte att gå upp 05.20 om jag säger så. Jag brukar vakna mellan 07-08 och då känner jag mig perfekt utvilad och har mer energi. Det är därför jag ofta jobbar kvällar, för då får jag sova lite längre, har mer energi och fixa hemma på förmiddagen. Idag är en sådan dag, men just idag har jag en del data jobb som måste fixas innan jobbet, så jag kommer inte hinna så mycket av det jag egentligen hade velat.

I morgon är det Black Friday, har ni tänkt shoppa julklappar då? Hörde av kollegor som har små barn att de tänkt fynda i morgon. I år kommer det bli minimalt med julklappar, det blir till de minsta i familjen, sedan får det vara bra. Men kommer tipsa om lite julklappstips som man kan passa på att fynda om man vill.

För dem som gillar skaldjur och behöver lite snygga skaldjursbestik, så finns dessa för dryga 300 kr, ni hittar dem och mycket mer här

Varför inte ge bort en hotellnatt eller två till till föräldrar eller barnfamiljen, med eller utan barn, här kan ni kolla utbudet

Till den unga tjejen

Sminkborstar som nu är på rea, snygga trosor hittar ni här, med 40% rabatt, cool parfym av Billie Eilish på rea här. Nytt träningsset att starta det nya året med, här, 40% rabatt.

Till sonen, pojkvännen, maken, nya kallingar, brukar ju alltid stå med på deras önskelista, här hittar ni dessa, eller ett par sköna tofflor, som ni hittar här

Parfym tackar väl sällan en kille till, denna hittar ni till bra rabatt här

Jag själv skulle vilja ha dessa, får se om de kommer på rea

En snygg traktörpanna som man kan både laga mat i och servera snyggt i.

Denna från Tareq Taylor tycker jag är snygg och den är det också Black friday rea på här

Skulle behöva fylla på mitt Mateus förråd, har lite för få av allt, ser dock inte att det är rea på dessa, men ska allt spana efter det i morgon.

Nu får det räcka för just nu, jag måste in i duschen och tvätta mitt numera supergråa hår, inte förens på måndag har jag frisörtid, så till festen på lördag, få det bli spray av detta, kommer gå åt en hel flaska. Måste hinna städa lite också innan kvällsjobbet, så nu blir det turbofart.

Har ni något bra Black Friday tips som man måste veta?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Lena
  november 25, 2022

  Köper faktiskt inget alls på Black Friday – eller numera Black week. Har läst så mycket om att butiker höjer priserna inför Black Friday/week.

 • Jeanette
  november 26, 2022

  På tal om julklappar så sa jag till våra döttrar o respektive förra året att nu räcker det väl med julklappar i fortsättningen. Men de tjoade NEEEJ i kör att de vill minsann ha julklappar. Haha döttrarna är 24 och 26 nu och deras sambos ett par år äldre, men när det kommer till julklappar är de bara 7-8 år 😂🥰 så jag köper julklappar för fullt i år också som vanligt…
  Hoppas du har en fin adventshelg!