Julmys med barnbarnen

Innehåller annonslänk till

Artelleriet

Heej!

Jag har ibland lite svårt att fatta att jag inte har några småbarn hemma, som väntar på tomten och vill pyssla med sin mamma. Nej den stora dottern pysslar ju själv med sina barn och den lilla dottern har absolut ingen lust att pyssla med sin mamma. Det är ju inte så roligt att pyssla själv, men då fick jag låna mina kära barnbarn en heldag, så vi kunde känna in julstämningen tillsammans.

Vi bakade både pepparkakor, och gjorde julgodis och pysslade, så mysigt att få rå om dem en stund.

Julen är inte densamma som när man hade små barn hemma, och det är något jag kan tycka är superjobbigt, eftersom jag alltid älskat julen. Nu vet jag inte vad jag känner, skulle nog lika gärna kunna hoppa över den ibland.

Flitens lampa lyste under hela dagen, de är så fulla av energi de små liven, jag fattar inte var den kommer från och hur de orkar hålla igång hela dagarna. Vi avslutade i alla fall dagen med att titta på en urmysig julfilm för barn Christmas Chronicles på Netflix.

De fina kanalhusen hittar ni här är så himla nöjd med mina.

Nu väntar två lediga dagar, innan jobbhelg.

Vad har ni för känslor kring julen?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Milla
    december 8, 2022

    Jag brukar ju lite försiktigt försöka ibland ge min lilla syn bland julgalningarna i cyberspace att inte alla älskar julen. Jag gör det inte 😊 eller jag avskyr den inte heller men är ganska nollställd. Jag vet inte varför, det är väl kanske att ”allas” jul blivit offentlig, det har blivit som en tävling överlag att göra allt julmys som tänkas kan…. Min egen jul har för det mesta varit helt ok, vi har aldrig behövt åka utanför stadsgränsen och vi har jämkat ihop jularna bra. Men visst var det annat att ha barn hemma, mer stressigt och uppoffrande men ändå mer engagerande…. I år gör jag så lite som möjligt, julen är kort och jag är inte den som pyntar järnet, inte för min egen skull i alla fall – bara lite ljus o glitter så blir det bra. Skönt med kamin, fyfasiken vad kallt det blev inne nu, men vi halverade nästan vår elförbrukning i nov mot förra året (vi hade fast 59 öre då ) så får väl vara värt det 😀😀 kram