Långpromenad som inte var bra för hälsporren, men vi fick ju goda bullar.

Innehåller annonslänkar till

Mq och PFG stockholm

Hej!

Nu är vi hemma från vår weekend i storstan. Älskar att vi har möjlighet att vara i Stockholm så ofta det går. Jag säger alltid att jag skulle vilja bo där uppe ett tag, men det är inte P så sugen på då han bor där uppe hela veckorna och tycker det är så skönt att åka därifrån. Så det är väl det bästa av världar.

Det blir väldigt mycket att gå när vi är där, ca en mil varenda dag. I söndags skulle vi gå från P´s lägenhet till Lillebrors konditori, eftersom min dotter älskar deras kardemumma bullar och nu skulle vi testa dem. Det blev en lång promenad eftersom Lillebrors ligger i slutet av Vasastan innan Kungsholmen tar vid. Vi gick vi förbi ett hundkonditori efter vägen, så jag passade på att köpa en bulle till Doris också. Sedan gick vi ner på stan och handlade lite av det vi sett på lördagen, och insåg att det skulle ta slut snabbt. Men alltså vilka goda bullar, förstår varför det var en lång kö utanför, för att få smaka deras bullar. Kunden innan mig var turist från ett annat land och hon köpte inte kardemummabullen, men hon fick med en på köpet, antagligen för att de ville att hon skulle testa.

Kände verkligen av min hälsporre i vänster fot, så när vi kom hem var det så skönt att lägga upp fötterna. Det går verkligen upp och ner med smärtan i foten. Men bäst är allt att gå i sneakers, men jag glömde att ta med mig extra skor. Så nu får foten lida.

Fick frågan om mitt armband som ni såg i förra inlägget. Det har några år på nacken och märket har lossnat, men liknande finns här och här.

Jag är så nöjd med mitt, använder det jättemycket.

Igår fick jag ett paket jag väntat på, men tror ni inte någon skurit upp paketet och snott innehållet, gud så arg jag blev. Ringde postnord direkt. Tur jag tog kort direkt från brevlådan som går att använda för att företaget skall få tillbaka pengar.

Nu ska jag äta kycklinggryta med dragon…….

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • E
  november 8, 2022

  Vadå hade de skurit upp pkt i din postlåda eller innan? Ursäkta en trög och naiv men jag fattar inte…🫣

  • helenavi
   november 8, 2022

   Troligtvis innan😠

   • E
    november 8, 2022

    Men då måste det ju vara ngn på posten…helt galet 🤬

 • Jeanette
  november 9, 2022

  Förstår att din hälsporre/plantar fasciit smärtar, det absolut sista du ska göra är att gå på den. Det gjorde jag för länge och det får jag lida för nu… det är fotövningar och annan motion förutom gång/löpning som gäller och stötvågsbehandling som gör ont så in i h…e. Så gör vad du kan medans du kan motverka att det blir sämre. Lycka till!