Lära känna Stockholm

Posted on

Hejsan! Jag hade två lediga dagar. P skulle jobba i Stockholm, så jag och Doris hakade på. Jag och Pernilla som också bloggade tog en lunchdate på stan. Vi var på restaurangen Creme som ligger på Nybrogatan. När det var så längesedan vi sågs irl var jag tvungen att bjuda henne på lite bubbel. Sist vi sågs, blev vi ju matförgiftade bägge två. Det var dock inget vi pratade om nu. Nu pratade vi om skilsmässor och vad det orsakar mycket smärta, inte bara i själva skilsmässan utan vänner som försvinner av olika anledningar, kanske inte alltid på det schystaste sättet, sedan pratade vi om att när man har fyllt 50 har man en ryggsäck som måste passa med den nya partnerns ryggsäck, inte alltid så lätt. Tur min ryggsäck passar P´s så bra.

Skulle lunchat med en annan väninna idag, men hon blev kallad till lunchmöte, så jag gick till restaurangen vi skulle ätet på Kale and Crave och köpte mig en sallad. Sedan gick Doris och jag till Bellevue parken och solade och åt min fina sallad. Hon i skuggan och jag i solen. Jag lyssnade på Denise Rudbergs sommarprat i P 1 och grinade för mig själv bakom mina solglasögon, vilken historia, så tragiska historier det finns, men som ändå slutar bra.

Det finns två fina parker kring P´s lägenhet. Bakom ligger Vanadislunden och vilken fin solnedgång den bjöd på i går kväll.

Nu ska jag fixa iordning mig och Doris, och gå och möta P, för nu blir det en båttur mot Fjäderholmarna, perfekt väder för det.

Ha det gott Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • E
    juli 1, 2021

    Hur underbart!