Lite mer tips

Innehåller annonslänkar till Lindex

Hej hej!

Denna jul kommer vara väldigt annorlunda för många och jag lider med alla gamla som får sitta hemma själva. Många kanske inte ens lever nästa år, det är fasansfullt när jag tänker på det. Bara det gör att man vill gömma sig under en filt och komma fram när detta är över. Men så illa får det inte bli.

Jag jobbar på julaftonskväll i år och det känns så bra. Men innan dess kommer jag klä mig för en julafton och försöka känna in den så mycket som går innan jobbkläderna åker på.

Jag tipsade för ett tag sedan om julklänningar och jag gör det igen för just nu är det 25% rabatt på både web och butik på klänningar och kjolar.

Men bara idag.

Klänningen visar jag igen, då jag förstått att det är en favorit

Denna mönstrade klänning påminner så om en Odd molly i mina ögon

Två snygga kjolar, den ena stickad och den andra i fuskskinn, ni hittar dem här och här

En stilig blus i svart, finns i vitt också

En blå blus med lite krage, stort gilla på den.

Hade så himla svårt att vakna i morse, kände att det verkligen inte gick att vakna, men nu är jag uppe och gör något som inte hör till vanligheten här hemma, men nu är jag tillsammans med fikamannen som älskar fika, så då får man dra sitt strå till stacken. Men eftersom jag är lite ringrostig, så lovar jag inte att resultatet kommer bli som jag hoppas, men jag ska göra mitt bästa.

Sedan väntar kvällsjobb.

Kram på er, Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • E
    november 25, 2020

    Antar att du bakar och det blir nog gott då kryddan är kärlek , kram och ha ett bra jobbpass.

  • Agnetha
    november 25, 2020

    Här bakar jag lussekatter idag och kom på när jag började blanda i mjölet att jag glömt saffranet :). Jobbar natten mot julafton och annandagen i år och det känns så bra att göra bort det i år när man ändå inte kan umgås med släkten. Kram från ett regnigt Umeå idag!