Mer tips innan jul

Innehåller annonslänkar tillLindexm Gina och NaKd

Hallå!Idag har jag stressat runt de luxe.Började hos frissa redan klockan nio på morgonen.Sedan hade jag lite ärenden, innan jag tog Doris med och for till Katarina. Hon hjälper mig med min bokföringoch vi skulle göra klart för ett bokslut… Men det var så konstigt att Katarina smsá tre minuter i tolv och undrade var jag var och om det hade hänt något.Jag blev lite konfunderad och tänkte att klockan har ju inte gått över tolv än, så varför oraoade hon sig då?Det var väl bara det att vi skulle ses klockan elva och det hade jag helt missat och eftersom jag aldrig kommer försent,så blev hon orolig att det hänt något… Vi hade väldigt mycket att prata om, dels viruset på min blogg och hennes bloggflytt.. Men eftersom jag är lite förvirrad, så glömde jag min kamera hos henne, så det blir inga bilder från deras fina hem, det får bli när jag hämtat kameran.  

  Snygg röd klänning medpolokrage finns härByxor med vaxad yta härSpetsklänning härRöd stickad klänning härSvart kjol i skinnimitation härPlisserad kjol här Gillar denna och den här klänning också.. Sitter och kollar på Diggiloo och bkir så himla glad av musiken och glädjenså jag blev sugen på att börja bugga igen, vilket jag gjorde för många år sedanoch jag har verkligen saknat det. Ha en fin kvällKram Helena    

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.