Midsommar och kärleksstigen

Posted on

Annonslänk till Care of carl

Heej!

Hoppas ni överlevt midsommar?! Efter jobbet igår, vattnade jag allt hemma, det var verkligen supertorrt. Sedan packade jag bilen och åkte mot Vadstena. Vädret var väldigt varmt och skönt, så vi kunde sitta ute och äta, innan myggorna kom och ville äta upp P. Jag få inga myggbett, alla verkar vilja åt honom. Undrar vad det beror på, att vissa blir mer drabbade än andra? Men vi hade en så mysigt midsommarafton som avslutades med en promenad runt slottet i Vadstena.

Idag blev det sovmorgon och en liten betongkeps fanns allt där. Men den var tvungen att trotsas, för jag hade helt andra planer. Jag ville ta en tur till Kärleksstigen, på vägen dit åkte vi förbi så himla vackra lin fält. Har aldrig sett lin förut, verkligen fina blommor, fälten bara lyste blått. Så ena änden lyste det blått och i andra lyste det orange av all Vallmo. Helt fantastisk natur här runt Vadstena måste jag säga, så varför inte ta en utflykt hitåt i sommar.

Den här mannen, han är en riktig prins som kom på en vit häst för att hämta upp mig. Ni vet som på Snövit, Törnrosa, eller En officer och gentleman, för att ta några exempel. Jag känner mig så älskad och uppskattad och vi har aldrig tråkigt med varann. En riktig själsfrände. Trodde aldrig man kunde uppleva något liknande. Han är verkligen fantastisk på alla vis

Min klänning hittar ni här. P´s supersnygga skjorta här

Nu blir det kvällsmat på altanen vid det rosa huset här i Vadstena och vädret är fantastiskt

Ha det gott, Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Milla
  juni 27, 2021

  Så härligt ni har det 💕. Hemma hos oss är det exakt samma gällande myggen. De svärmas kring gubben så fort han kliver ut typ. Jag har fått typ ett bett som kliat en stund men har ju blivit stucken förstås en massa mer. Förr fick jag mycket mer myggbett – har det med åldern att göra, hormoner och nya dofter, medicin man äter? Mysko i alla fall. Vi ska norrut på semestern så få se hur de myggen o knotten beter sig…. kram

 • Helene
  juni 28, 2021

  Underbart med kärleken❤️
  Vet precis hur du känner min prins kom oxå till mig på ”äldre dar”, vi är lyckligt lottade…
  Ha en fin sommar!

 • Christina
  juni 28, 2021

  Vadstena är så vackert. Det är så mysigt att promenera både i stan och vid Vättern. Vi gör ofta utflykter dit när vi hälsar på hos vår son som bor i en av grannstäderna. Linfälten är helt underbara med härlig blå färg. Kram Christina

  • Sallys hus
   juni 29, 2021

   Vilka bilder!! De är lika magiska som eran kärlek 🥰❤️😍😘