Nyheter till våren

Innehåller annonslänkar till Ellos Afound 

Hej Det blev inget Formex för mig i år.Har känt mig rätt mätt på den i några åroch förra året när det kändes som det inte fanns några stora utställare kvar,då tappade jag lusten helt. Däremot tycker jag att det är kul att se vad det skall bli för inredningstrender och det räcker med att ex gå in på ELLOS somalltid har en massa snygga nyheter. Annars är det ju många bloggare som följer trenderna slaviskt. Jag hittade en del snygga nyheter hos Ellos, som jag gillar.  

   Kolla in vilka snygga handdukar, dom ska jag allt klicka hem, måste rensa bort en massa handdukar som gjort sitt.Denna matta skulle jag kunna tänka mig under köksbordet.Lampan är ju hur snygg som helstDenna lampa är också snyggVasen som är så ful att den bli snygg.Nytt överkast i ny färgEn riktigt snygg loungestolEtt nytt print kanske?Snygga ljuslyktor går ju alltid åt. Fick tips från er att det fanns billiga skinnbyxor här inne och det är verkligen superpriserIdag ska jag bort på äventyr minsann och det ska bli så spännande. Ha det gott. Kram Helena  

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.