Sammanfattning av veckan

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Ellos

Hej hej!

Nu är jobbhelgen över, men jag fortsätter jobba två dagar till. Inte riktigt min melodi att göra så, men ibland går det inte att få till bättre.

Förra veckan hade jag mycket tid över på eftermiddagarna, så jag passade på att hitta på lite roligt.

I onsdags efter jobbet åkte jag hem till Katarina och Mattias, där blev jag kvar länge och jag fick tom kvällsmat som smakade underbart. Så härligt att kunna sitta både länge och väl och prata om ditten och datten, kändes som en hel evighet sedan. Vi har ju verkligen varit upptagna på varsitt håll denna sommar. Tror vi träffades senast när Tomas Ledin var i Vadstena.

Jag tog bara kort på inredningen, så bilden på mig och Mattias är från Katarinas blogg.

På torsdagen skulle jag städa, men då tyckte mina kollegor att vi skulle träffas och fika, och det tackade jag inte nej till, så in till stan och fick en bra plats på Moccadeli, som annars brukar vara svårt att få bord på. Det fanns så mycket gott att välja på, så varför inte ta in varsin godsak, så vi kunde smaka av varann.

Tror ni jag fortsatte städa när jag kom hem?; nope

På fredagsmorgonen var det dags att träffas med Almigänget för lite influenser frukost, denna gång, var vi bjudna till Studio green i Örebro.

Marina som har en salong, som använder miljövänliga produkter med mindre kemikalier i, välkomnade oss med ett dignande frukostbord.

De har även wehshop

Mycket trevligt att få besöka deras salong/ butik. Vi fick en fin, men jag köpte faktiskt med mig en saltdeo, fri från alkohol och aluminiumklorid.

Min outfit för dagen var liknande denna kjol och liknande tröja som denna, perfekt höstoutfit i mina ögon.

Snabbt hem, så Doris skulle få sin morgon promenad innan grannen tittade förbi, med en jättefin fredagsbukett och lite bubbel, så gulligt.

Vi hann med en lite pratstund innan jobbet kallade.

Morgondagen är fullspäckad och jag måste hinna förbereda lite redan ikväll.

Må så gott allesammans

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.