Sista veckan

Innehåller annonslänkar till Lindex,

Lexington, Other stories, Vila

Hej hej!

Nu är min sista semestervecka igång, och jag har verkligen ingen aning om vilken veckodag det är, så skönt, men också lite skrämmande, för snart börjar allvaret igen. Just det där att komma ihåg alla koder som man har på jobbet. Nu var jag smart tyckte jag, för jag passade på att hoppa in på jobbet när jag var där i ett annat ärende och då fixade jag alla koder, så jag slipper det första dagen på jobbet.

Men att summera denna sommar redan nu är kanske lite tidigt, men jag måste. Sommaren har varit fantastisk på alla vis. Vädret har varit på vår sida, vi har kunnat nyttja båten till fullo. Vi har träffat alla vänner, och sommaren är inte slut ännu, så jag hoppas att den fortsätter i samma tempo.

Min yrsel har lagt sig och jag har mätt ett blodtryck och det var rätt normalt. Men väntar på flera utredningar av hälsan.

Idag har det åskat, så in i nåden. Vi hade främmande av svärisarna och satt ute när det började blixtra och åska och det slutade aldrig. Det höll på i flera timmar och några var så nära att blixt och dunder kom samtidigt. Doris satt och tittade och reagerade inte alls. Helt otroligt. Nu har åskan dragit vidare och luften är mycket svalare och renare.

Nu väntar ett par dagar med fint väder igen och vi kommer maxa den på båten.

Min klänning hittar ni här. Jeansjackan finns både här och här. Scarvsen här. Jag gillar ju färg på kläderna denna sommar och jag måste tipsa om denna som påminner mycket om min OM i färgerna, nu till 50% rabatt, en riktig sommarklänning.

Anser ni att sommaren är slut, eller hur tänker ni?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.