Sjukstuga och tjejfest

Innehåller annonslänkar till

Mio och Nordicnest

Hej på er!

Den här helgen blev verkligen inte som vi tänkt. Vi skulle ju vara I Vadstena och träffa Katarina och Mattias, både fredag och lördag och söndagen skulle P firas eftersom han nyss fyllt år.

Men nu sitter Katarina och Mattias i deras husbil ensamma i Vadstena och P, han är liggandes i sin lägenhet i Stockholm, med vad vi först trodde var Covid, men så var det inte, för han har inte blivit bättre, han har till och med få uppsöka sjukvården. Tyvärr får jag inte vara hos honom, förens vi vet vad han drabbats av. Tycker så synd om honom, han är så dålig och jag kan inte vara där och hjälpa honom.

Jag själv blev sittandes själv hemma, men min väninna skulle ha tjejfest i fredags, så jag åkte in till dem en stund, men var hemma vid halv elva och det var ju tur.

Jag hade fått 4e sprutan mot Covid 19 i fredags, och jag hann nog bara somna, så satte det igång och värka i kroppen, och då kan jag verkligen inte sova, så jag vände och vred mig hela natten. På morgonen var allt borta, men så trött jag varit, så det har inte blivit många knop gjorda.

Hade faktiskt en tanke att jag skulle åkt själv ner till Vadstena och varit med vännerna där nere, men de har hittat på en massa saker utan oss, så det gick nog ingen nöd på dem.

Hur många visste att det var Champagnens dag i fredags? Jag såg det på tv`n, så jag hade koll.

De fina glasen hittar ni här, samt vasen här, som just nu är på rea

Igår kväll kollade jag på säsongspremiären av ”Så mycket bättre”, det var väldigt länge sedan som jag kollade på det, så lite roligt tyckte jag att det var. Sedan körde jag ett par avsnitt av Kejsarinnan som går på Netflix, har ni sett den? Så det blev en lugn hemmakväll, för mig.

Idag vaknade jag till en vacker morgon med sol och knallblå himmel. Så planen är att gräva upp mina dahlia knölar och piffa lite i trädgården. Jag ska jag rätt på en sådan här, som jag ska dekorera höstfint och kanske med en ljusslinga i.

Vad gör ni en dag som denna?

Ha en fin Söndag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.