Ställa klockan

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Hotels.com Lexinton och Gina

Heej!

Vilket fint väder det blev idag då, nästan så man blev överrumplad. Vi var dock rätt beredda och drog iväg tidigt från mig mot Vadstena, där P´s son väntade. Vi handlade lite snabbt och drog ut med båten, och har legat på en öde strand, hur nu det kan gå till i dessa semestertider.

Men jag skulle fortsätta där jag slutade för ett par dagar sedan, när vi bodde på Hotell Skansen i Båstad. I spapaketet ingick kallbad ute i kallbadhuset och i och med att det är coronatider, så ville vi hänga på låset. Så sagt och gjort när klockan slog 07, stod vi där och inga andra än vi var där.

Synd bara att vi inte fick doppa oss i havet, det var tydligen otjänligt, så det var badförbud, men det räckte gott och väl att ligga i den varma poolen med en kopp kaffe tidigt på morgonen. När resten av besökarna vaknat var det dags för oss att kliva upp och gå till frukosten.

Härliga fluffiga vita badrockar hittar ni här

Imorgon ska jag ut på äventyr må ni tro. Det är ju bäst att passa på när vädret är bra och andan faller på. Det är något jag inte gjort på ca 25 år, minst. Jag vet att många har en viss typ av stass på sig vid sådana här tillfällen och skulle jag ha en så skulle det vara den här och den här snyggingen.

Det är mycket att rodda med och bäst att ha koll så man inte glömmer något viktigt.

Tror inte vi kommer höras på några dagar, då det kommer vara svårt med ström

Ha det gott Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.