Tavolo och Jacy´z i Göteborg

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Bubbelroom och Mq

Hej hej!

Nu är det slut på alla ledigheter. Antar att vissa av er varit lediga sedan innan jul och att första arbetsdagen är idag, skönt för er. Jag var ledig en vecka och är tacksam för det. Vi var ju i Göteborg och efter att vi sagt hej då till Tina och Mr C, gick vi tillbaka till Jacy´z och vissa tog en powernap, vissa gjorde sig i ordning. Vi sågs nere i foajén på hotellet 19.15 och tog en taxi till TAVOLO. Katarina älskar italiensk mat, därav valet av restaurang. Vilken häftig lokal och maten var super.

När vi ätit och kollat in toaletterna, tog vi en taxi tillbaka till hotellet. Vi ville ju kolla in deras bar som låg på 26 våningen. Väldigt fin utsikt över hela Göteborg, tyvärr började brandlarmet skrika efter en stund, så de var tvungna att utrymma lokalen. Då hamnade vi i foajén och fick sitta där istället.

Vi blev inte så sena eftersom vi hade spatid klockan 09:00 nästa dag och alla var rätt trötta, så vi sa Godnatt innan midnatt.

Nästa morgon sågs vi till frukosten, och det är alltid lika roligt att se vad hotellen har att erbjuda i frukostväg. Men vi var nöjda, allt som vi ville ha fanns med och lite till.

Sedan drog vi på oss de gula morronrockarna och tog hissen upp till våning 27 och klev in i lugnet. Spamusik och så mysigt och stämningsfull var det att kliva in där. Vi har varit på många spa och det här hamnar på den övre sedan av alla vi varit på. Det blir ju så rofyllt att vara på spa på mornarna, för det är inte så många där och spa upplevelsen blir så mycket bättre än om man går på kvällen och måste trängas med massor av folk som är lätt överförfriskade. Så morronspa är att rekommendera.

Flera pooler och bastu, och många vilsängar, så man behövde inte trängas. Härlig inredning och fantastisk utsikt.

När vi spaat klart kände vi oss så snygga.

Efter att vi checkat ut, tog vi en snabbis runt Artilleriet och Floramor och Krukatös innan vi intog lunchen på Saluhallen. Griskind och mos, så himla gott.

Regnet öste ner i Göteborg, men vi behövde bara komma utanför stan, så började snöovädret som följde oss ända hem mot Örebro.

Man hinner mycket på ett och ett halvt dygn, men fick jag önska så skulle jag gärna stannat längre.

Ni hittar Katarinas klänning här , för inga pengar alls och min klänning här, just nu 50% rabatt på. Min täckkappa finns här

Idag är jag ledig och har precis varit och fyllt på mina fransar.

Ni hittar Katarinas blogg här

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Berit
    januari 9, 2023

    Så härliga dagar med både god mat och spa-upplevelser. Både så mysig restaurang och ett fantastiskt fint hotell . Verkar som de dessutom hade en ” ungdomens källa ” som vissa besökt 😉