The Magic Forest i Örebro

Innehåller länk till Mio

Hej hej!

I helgen åkte vi in till Örebro, för jag ville så gärna gå genom The magic forest som är beläget i Statsparken. Det är väl egentligen för barn, men jag tyckte det var så fint förra året, så jag ville se det igen. De har minskat tiden rejält, så det är bara tänt från 16-20 mellan 9/12- 31/12. I år var jag inte lika begeistrad som förra året, men lite mysigt att gå igenom och sedan ta en promenad genom ett snöigt Wadköping.

Nu är det ny vecka och jag gissar att alla är halv stressade för ni kommer på mer och mer som ska göras. Själv är jag i Stockholm och lämnade all stress hemma. Men jag tror jag är i fas iallafall. Doris och jag ska snart ut på långpromenad.

Ett julklappstips till er kommer här, har ni värdechecken kvar så blir denna hur billig som helst. Tror den går ut alldeles strax. Ska sätta ihop ett collage till julklappsspelet, hoppas hinna det tills i morgon. Tror sista dagen för beställningar är den 21/12.

Må så gott kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.