Vår alla hjärtans dag

Innehåller länkar till

Elon och Cocopanda

Hej hej!

Firar ni alla hjärtans dag? Har väl alltid gett barnen något litet för att visa lite kärlek till dem. Nu firar P och jag, men mer för att få ännu ett tillfälle att fira vår kärlek till varandra.

Efter tre år med P, så pirrar det fortfarande när han tittar mig djupt in i ögonen, jag blir alldeles varm i hjärtat av att bara tänka på det.

Och jag tycker allt man kan fira allt man kan, för att på så vis visa varann extra uppskattning. Jag menar inte att man måste handla en massa dyra saker, men ett fint kort, en middag eller något liknande.

Passade på att ringa och sjunga för min lillprins som fyller på alla hjärtans dag, tänk att han redan är 9 år, helt galet.

P hade som jag visade er köpt nya handdukar, han tycker att många av mina är dags att arkivera. I samma paket låg så denna här. Eftersom min var gammal och aldrig användes, så slog han till och åkte till Katrineholm och inhandlade denna. Så nu kan han få mjuka sköna handdukar att torka sig med. Han gillar inte mina självtorkade handdukar.

När jag kom hem från jobbet hade P redan kommit hem. Han hade passerat Linköping, där min i särklass bästa favoritblomsterbutik ligger ” Blooming design” såklart hade han med sig en maffig bukett med mina favorit tulpaner i.

Jag hade köpt fejkrosor på RUSTA och tagit grillpinnar som jag satt jordgubbar och Ferrerobollar i, samt en flaska Creman´t och ett paket.

I paketet låg den här som jag fått tips från er och samtidigt köpte jag denna till mig själv. Också efter tips från er och den luktar jättegott.

P lagade middagen och denna dagen blev det klassisk toast skagen till förrätt och oxfilé med vitlökssmör, potatisskivor och bacconlindade haricot verts som tillbehör. Efterrätten skippade vi. Vi hade värmt upp spabadet och passade på att sitta där ett par timmar tills huden var alldeles svampig. Eftersom det var en vanlig tisdag, så var det dags att gå och lägga sig eftersom vi jobbade idag bägge två.

Men en mysig tisdag som blev en riktig höjdare.

Ha en fin kväll alla

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Milla
  februari 16, 2023

  Mysig dag, och vilken uppvaktning!
  Jag älskar frasiga självtorkade handdukar som river gott i skinnet 😀😀 helst torkade utomhus 😍 .
  Kram Milla

  • helenavi
   februari 16, 2023

   Ha ha jag är precis som du. River gott, riktig peeling 😂🤩