Vår i sikte

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Ellos Bubbleroom och Lindex

Hej hej!

Vilken härlig helg det blev på alla sätt. Jag blev ledig igår lördag och det var superbra, då vi skulle bort på kvällen och jag förmodligen varit supertrött om jag hade jobbat dag. Men jag ska berätta om det senare, kräver lite mer tid. Nu ska jag iväg till jobbet och jobba kväll, så jag vill bara kika in och tipsa er om lite snyggheter.

Jessica Wahlgren Norman har tillsammans med Bubbleroom gett ut en klädkollektion, så himla mycket snyggt.

Klänningen älskar jag verkligen, för den som kan bära upp den, finns den här, de snygga slipin skorna hittar ni här. Väskan kanske inte tillhör kollektionen, men snygg är den, här finns den. Mycket mer snyggt har hon i sin kollektion.

Ni hittar allt här och med koden CC15, får ni 15% rabatt.

Just idag har även Lindex 20% online. Ni hittar en massa snyggt här

Det här är min favorit

Ellos har just nu 30% på den dyraste varan och då kan man ju verkligen fynda, koden är 455735

Den här klänningen är ju en riktig färgbomb, precis som modet verkar vara i vår och sommar.

Den här klänningen blev jag helt kär i, älskar ljusblått på sommaren.

Denna vecka som väntar kommer gå i ett rasande tempo, har så mycket som måste klaffa, så logistik deluxe. Men jag lovar att jag ska berätta om helgen, så snart jag hinner. jag presterar ju bäst när jag är under stress.

Hur är ni?

Ha en bra dag i solen, i morgon kommer det en massa snö här

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.