Visst kan man väl ha klänning

Innehåller annonslänkar till Ellos, Gina och HM

Hej på er!

Efter ett par tuffa arbetspass på den intensiva avdelningen, är jag ledig och P och jag är i Stockholm i hans andra boende. Vi ska strosa runt på Djurgården och uppleva naturen i vårt vackra Stockholm. Att springa på stan blir det inte tal om nu i dessa tider. Smittan kommer närmare och närmare. Tror snart alla runt omkring mig haft/har Covid 19.

Vi kan lika gärna strosa runt och uppleva naturen i vår vackra huvudstad som runt Vadstena.

Köpte ju en svart stickad klänning för ett tag sedan. Den trivs jag så himla bra i, men hittade en annan i min höstlåda som sitter mer åtsmetad och visst kan man väl ha en tightare klänning trots att man är lite mullig runt magen?!

Det är ju bara att acceptera hur man ser ut tänker jag, eftersom jag inte har ambitionen att ta tag i att göra något åt min runda mage. Även P´s våg visar också uppåt, så det kanske är ett bevis på att vi båda har det bra och mår bra.

Min klänning är köpt här, men finns förmodligen inte kvar. Har därför letat upp lita liknande klänningar

Den här är väldigt snarlik min, skulle gärna beställa en sådan om jag inte hade en. Den finns här

En till med lite större krage om man gillar det, finns här

Gissar att ni är många som inte gillar polokrage, så jag hittade en utan krage här

Här är en oversizeklänning med polokrage

Denna fina klänning med polokrage hittar ni här

Nu sitter det två stycken och väntar på att jag ska ägna min uppmärksamhet på dem

Önskar er en fin helg, håll avstånd, sprita händerna och var inte i stora folksamlingar.

Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
 • Inger Grundmann
  oktober 31, 2020

  Självklart kan du ha en mer åtsmitande klänning. Vi måste acceptera att vi alla är olika. Alla kan inte vara 20 år och väga 45 kg
  Du är i alla fall jättefin. Corona börjar verkligen gå en på nerverna nu
  Fattar inte folk som åker till Ullared
  Ha en fin helg
  Kraaam Inger

 • E
  oktober 31, 2020

  Man kan absolut ha klänning om en rund mage, dock tycker jag inte det ser lika bra ut på mig som på dig. Får en gravidkänsla men man får försöka förlika sig med att man inte är pinnsmal som i ungdomen men jag tycker det är svårt. Bra att du är en förebild där. Njut estocolmo!

 • Mia Kronlund
  november 1, 2020

  Så kloka ord fina Helena ♥️ sjuka ideal idag!
  Passa på o njut av kärlek o god mat.
  I dessa tider måste vi ta vara på guldkornen ♥️
  Kram på dig!
  //Mia i Avesta

  • helenavi
   november 3, 2020

   Hej Mia! Tack för ditt fina meddelande. Ja guldkornen måste vi ta tillvara på annars gr man ju under😍🙏🏻 kram Helena

 • Anna
  november 1, 2020

  Hej vackra Helena,
  Du ser verkligen STRÅLANDE vacker ut!
  Du har en slags power och självkänsla som är fantastisk ❤

  Har med besökt huvudstaden i helgen, för att umgås med min bror o hans familj. När man har en brorson som snart är 2 är det så viktigt att få vara med… Å att se dem två tillsammans, våran juvel och lille gos – sådan lycka.

  Hoppas ni haft en fin helg och ätit gott och njutit av sköna promenader, trots regn och dimma 🙂

  Varma kramar,
  Anna

  • helenavi
   november 3, 2020

   Hej Anna! Gud vad snäll du är😍. Det har ju du också måste jag säga, så duktig också. Hoppas ni hade det trevligt i storstan. Varma kramar 🤗 🥰