Walk in closet

Innehåller annonslänkar

God morgon alla fina läsare!

Är mitt uppe i min jobbhelg, och har ett pass kvar. Vabruari är snart slut och den märks även hos oss, fast här är det många vuxna som är sjuka i influensaliknande symtom, så personalmässigt är det tufft. Det innebär att många måste ta extrapass för att täcka för de sjuka, men ingen orkar hur mycket som helst, så många är helt utarbetade. Att det sedan varit tungt jobbmässigt gör inte saken bättre, så jag hoppas att Mars blir bättre och att inte alla gått in i väggen istället…..

Visst är det underbart att ljuset är tillbaka och man till och med hör fågelkvitter, vårblommor börjar titta fram, så härligt.

Ryggmässigt för den som undrar, så gör tabletten underverk för ryggen, dock inte för höften som tabletten inte biter på. Var tvungen att gå till Vc´s egna sjukgymnast för att få en bedömning. Läkaren trodde inte på naprapaten jag gick hos…… Tur att hon sa samma sak som naprapaten, blir så trött på läkare som är envisa och inte tar en på allvar.

Min walk in closet som jag är lite kär i, har fåt lite fina rosor, som gör det hela lite lyxigare. Min lampfot som påminner om Newport´s lampfot fast min är något billigare, finns här, tycker jag är så prisvärd. Har ni eran värdecheck kvar, blir den ännu billigare. Mycket nyheter trillar in i butiken och denna vas för 59 kr är ett tips.

Mina parfymer, står fint på min lilla marmorbricka. Min favorit är slut som ni kan se, och just nu har YSL ett jättebra pris här, det gäller att kolla runt, för priserna kan verkligen variera. Köpte Prada till mig själv i julklapp och den är prisvärd här

För den uppmärksamme, så ser ni att min absoluta parfym, sedan jag var 20 år inte finns med. Men den har jag i flera upplagor, en hemma, en hos P och en i P´s lägenhet i Stockholm. Den finns här också till bra pris.

Nu är det dags att klä på sig och förbereda sig för jobb.

Hoppas ni håller er friska?!

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • E
  februari 25, 2024

  Feber och dunder förkyld! Så sängen är min bästa kompis just nu … vilken tablett är det som du fick som funkar bra?

  • Milla
   februari 25, 2024

   Friska här! Sovit som en tok inatt dessutom, jätteskönt. Vet du om höften hänger ihop med ryggen, eller vad som är problemet med höften? Jag har själv problem med Si leden alternativt quadratus lumborum – det känns mest i höften. Är så himla segt, kommer alltid tillbaka på våren när jag är ute och gräver och spelar golf och är helt hopplöst svårt att träna upp😬

 • Annelie
  februari 26, 2024

  Tack för doft tipps köpställen!🤗
  Hoppas det bättrar sej med höften och ryggen.