4 de adventspresent x 2

Godmorgon mina läsare!
Nu är den äntligen här, Snön! Det kallar jag överraskning, trodde inte vi skulle få någon snö alls.

Igår när jag läste morgontidningen, låg ett litet paket under tidningen. Det stod God 4 advent önskar Tomten. Misstänkte att det var J som var tomten. I paketet låg ett alldeles nytt objektiv till min kamera. Mycket passande när vi skulle på truppgymnastik uppvisning och mitt objektiv inte riktigt räcker till för att få fina bilder på långt håll! Stor puss till Tomten!

Idag är det mycket att göra, som alla andra har förstår jag! Ska slå in lite klappar och  har även tänkt göra lakritskola. Måste även hinna lite ärenden på stan.
Ha en bra dag
Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Anonym
  december 19, 2011

  Vilken trevlig blogg…Molly & jag kikar in varje dag.
  Fina bilder du tar, jag tänkte be dig om experthjälp när jag snart ska inhandla min nya kamera:)
  Kramar från oss….

 • Anonym
  december 19, 2011

  Supersnäll J eller tomte, spelar ingen roll. Bara du blir glad.