Gårdagens Julshopping och Julbord

Hallå mina vänner! Gårdagen blev riktigt mysigt, förutom vädret då förstås. Gick på stan för att julshoppa i regnet (det skulle varit snö, hade dom sagt iallafall). Men så fort det blivit mörkt gjorde julbelysningen sitt för att höja stämningen. Årets julbord på 4e våningen, var lika mysigt som vanligt och med mycket god mat. Fastnade speciellt för en sill med smak av honung och chili, och smakade också på vildsvin ,som också var gott. Tyvärr blev jag mätt rätt fort, så jag orkade aldrig smaka på allting.

Idag har lilltjejen haft truppgymnastikuppvisning, mycket trevlig tillställning och tjejerna var så duktiga. Ett extra nummer i år var att papporna var med och tävlade i de olika grenarna. Tyvärr hade en av papporna skadat sig så svårt under träningspasset, att han fått åka ambulans. Det visade sig att både knäskålarna behövde opereras och pappan måste ha gips i två månader och då sitta i rullstol med sträckta ben. Inte roligt!

Idag kommer det lite vitt (även om det är blött) från himlen och lite verkar få ligga kvar på marken. Det skulle vara så trevligt med en vit jul.

Ha en trevlig kväll
Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
  • Anonym
    december 18, 2011

    Stackars pappan, låter läskigt!