Höstlov och bio!

Imorgon tänkte vi gå på bio. O’s önskemål är Spy kids för att man skulle få något kort att lukta på?? Jag var lite sugen att gå och se Tintins äventyr! Någon som har varit på bio på sistone? Själv blir det inte bio så ofta nuförtiden, fast det är riktigt mysigt när man väl kommer iväg! En film som jag iallafall ska komma iväg och se är den nya filmen I don´t know how she does it…med Jessica Parker som har premiär den 11 nov! Sex and the city serien var ju helt fantastiskt bra så bra att jag sett den flera gånger. Helt i min smak! Känner på mig att den här kommer bli en riktig feel good film! Tack för idag Sov gott

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.