Jag en shopaholic!?

Hej svejs!
Vilket sovar väder, usch säger jag bara!

Jaa ni tror nog inte jag är riktigt klok, men jag har hittat mina önskestövlar på rea. Har suktat efter dom ett helt  år, men tyckt att de varit alldeles för dyra, men nu så fanns dom bara där mitt framför mina ögon, till ett mycket bättre pris och mina händer gick inte att styra, utan de bara klickade så fort det bara gick, med rädsla att de skulle ta slut. Och idag har jag fått ett SMS att dom finns att hämta, så spännande! Tänk i sommar ett par shorts en tunika och mina Primeboots yes!!! Tack Ida på jobbet och  Country Dreams!

Visst är dom hur snygga som helst!
Och jaa jag är en shopaholic!
Inom rimliga gränser förstås!
Handlar aldrig på kredit i allafall!
Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Anonym
  januari 12, 2012

  De var fina! Är de ofodrade om du ska ha de i sommar menar jag?Kram!

 • H`s enkla vardag
  januari 12, 2012

  Hej! Ja de är ofodrade men i läder. Vet flera som hade dem i sommras och inte tyckte det blev för varmt.

 • Anonym
  januari 12, 2012

  Varsågod! Hämtade mina idag o de satt som ett smäck 😀 Kram Ida