På väg till frissan!

Hallå!

Ska iväg till frissan och ta bort de grå som är orsaken till att jag blivit blondin på äldre dar. Har alltid varit brunett tills för några år sedan när de grå hårstråna blev fler och fler och jag ständigt fick hålla på och tona håret. Nu smälter de grå in på ett bättre sätt och jag behöver inte göra något åt färgen i håret så ofta.

Frågan är om man ska ändra lite på nyansen eller om man ska köra samma färg som vanligt. Brukar spara ner bilder på tjejer med fin hårfärg.

Här är min hårfärg.
Bild från internet
Snygga Jannice från Simplicity
Jennifer Aniston bild från nätet.
Supersnygga Petra från HoP
Då är frågan, samma, lite ljusare eller lite mörkare. Vi går mot ljusare tider och jag har en utlandsresa som väntar! Då kanske man ska tänka ljusare nyans! Min bästa frisör Cilla får nog vara med och bestämma tror jag.
Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments