Läckra muffins till kaffet!

Hello Måndag!

Köpte med så läckra muffins idag när jag åkte hem från jobbet. De finns på, ett för mig nytt konditori som heter Bullvivan. Blev bjuden på ett smakprov hos min gulliga frissa och blev helt såld. Kanelsmak med en vaniljklick inuti. Jag och J tog en regelrätt eftermiddags fika, kaffe och dessa goda muffins.

-Ja jag vet att jag måste tänka på vikten, så därför åt vi en svamp och baccon omelett a la LCHF till kvällsmat. Gjord på 40% grädde.

Vill önska alla en trevlig kväll!
Och ni var rädda om varanndra och alla era
 nära och kära. Man vet inte vad som väntar runt hörnet!
Kram på er
Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.