Frågor och Awardutdelning!

Posted on

Hallå sköna måndag!

Visar idag en gammal dagens för att jag glömt visa den helt enkelt! Älskar vita jeans och köpte för ett tag sedan vita Pleasejeans som blivit mina favoriter! Tycker det är så himla snyggt med vita byxor nu till sommaren, men i år ska det ju vara en massa pastell och dessa jeans finns i korall och rosa med!

Det lilla hjärtat som detalj är så fint tycker jag!

Fick för en tid sedan frågor från A piece of happines som jag svarade på och tanken är att man ska skriva nya frågor som man ska bombardera någon med!
Jag har nu skrivit ner frågor som jag är nyfiken på, för att lära känna några bloggerskor!
Här kommer frågorna:

Varför heter din blogg som den gör?
Vad kom det sig att du började blogga?
Känner du andra bloggerskor?
Skulle du vilja träffa andra bloggerskor in real life?
Vad arbetar du som?
Om du fick välja yrke fritt, vad skulle du jobba som då?
Vilket av dessa skulle du välja? Båt, Husvagn, Sommarstuga eller Pool?
Vilket är ditt favorit semesterställe i Sverige? och varför?
Hur skulle ditt drömbröllop se ut?
Vad uppskattar du hos dina vänner?
Skulle du kunna tänka dig att göra någon typ av skönhetsingrepp? Vilket?

Dessa tjejer har jag tänkt plåga med dessa frågor om ni vill förstås!

Diana
Nilla
Annika
Therese
Jennifer
Åsa
Fiona
Maria
Tina
Suss

Hoppas ni har lust att svara, så man kan lära känna er bättre!

Sedan fick jag min andra  Award för en tid sedan av gulliga Suss Hemma på sjuan! Tack söta du!!

Liebster Blog Award är skapad för att lyfta fram bloggar med 200st prenumeranter eller färre och där passar ju min blogg in, jag tackar så jättemycket för detta och ser också till att skicka vidare enligt följande engelska regler (då priset är internationellt):
In order to accept the award, the recipient will:
1. Thank the person who gave you the award.
2. Link back to that person’s blog.
3. Copy and paste the award to your blog.
4. Present the award to 3-5 blogs of 200 followers or less that you feel deserve this recognition.
5. Let those blogs know by leaving them a comment.Denna gång vill jag skicka vidare till dessa gulliga tjejer, som alla har bloggar som jag läser dagligen och som jag vill ska lytftas fram!

Skulle vilja ge alla en Award, för jag tycker alla är värda att få lite extra uppmärksamhet!
Tack söta ni för att ni är här inne och läser och kommenterar!
Nu ska jag göra mig iordning och åka och jobba!
Kram Helena
1.     

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Gud vad snygg du är i denna outfit! &Vad gullig du är, tack! Jag tar emot detta med stor tacksamhet och glädje! & Stort grattis till din award, den är du verkligenvärd , gillar din blogg alot! ! Kram Nilla

 • Två Trappor
  maj 21, 2012

  Vita jeans är bara så snyggt! Jättefin outfit på dig! Grattis till awarden och ha en finfin dag. Kramar Madeleine

 • Hemma på Sjuan
  maj 21, 2012

  De är så snygga Pleasejeansen, tyvärr lite för dyra för mig just nu. Satt jättefint på dig!
  Du är verkligen värd awarden, du är så duktig med din blogg!
  Ska fundera på din frågor och svara snart.
  Kram Suss

 • dianasdrommar
  maj 21, 2012

  Tack rara, söta Helena.Please jeansen är så snygga på dig 🙂 kramar Diana

 • Så snygga jeans!!! Grattis till awarden!! Roligt att du vill veta mer om mig:)). Tack:)).
  Ha en fin kväll.
  Här har vi värsta åkan med dunder och brak.
  Kram Maria

 • Lifestyle By Lena
  maj 21, 2012

  Snygga jeans och stort grattis till awarden, den är du värd!

  Kram

 • VivanDivanGoesFashion
  maj 21, 2012

  Grattis till fin award. 🙂

  Vita jeans är ju sååå fräscht och de där pleasen extra snygga. Älskar mina 🙂

  Kram
  /Vivvi

 • Vad roligt att du tänker på mig!!! Tack!!! Problemet är att jag redan fått just denna Award bara för ett litet tag sedan men jag tackar för din tanke till mig! Dina jeans är skitsnygga!!! Du passar jättebra i dem. Här är det lite struligt eftersom åskan slog i modemet, så just nu skriver jag via m
  IPhone till iPad. Vi hörs igen när jag fått fixat detta… Kram

 • Grattis till Awarden! Kul med frågestund 🙂
  Älskar vita jeans med.. Please har jag aldrig haft, riktigt fina! Var kommer dom ifrån?

  Kram!

 • Tina
  maj 21, 2012

  Du är ju för go, som man säger i mina trakter!
  De här frågorna kan ju komma väl till pass när jag bevakar snickarna med ett öga hädanefter…tack!

  kramelikram o nattinatti

 • Tina
  maj 21, 2012

  Glömde, jeansen sitter superduperbra på dig!

 • @my casa
  maj 21, 2012

  Supersnygga jeans, så fräscht med vitt:)
  Tack för frågorna söta du – ska börja fundera igenom mina svar!

 • HOUSE of ADELA
  maj 22, 2012

  Tusen tack sötaste vän!;) Behöver en pepp nu när livet gungar lite mycket…
  Supersnygg som vanligt! Dina pleasejeans är såååå snygga!

  Många kramar
  Adela

 • Maria- Wikers Liv
  maj 22, 2012

  Grattis till din award! Så fin du är oxå! Som vanligt! 🙂
  Ska bli spännande att läsa tjejernas svar på dina frågor!
  Ha en ljuvligt solig tisdag!
  Kram/ Maria

 • Små Idéer
  maj 22, 2012

  Hej Helena!
  Hoppas det går bra att jag svarar här =)
  1. Min blogg namn kom jag på för några år sedan när jag och pysslade, att jag har en massa små idéer för mig hela tiden. Så det känns väldigt jag =)
  2. Jag började blogga en tid efter jag läst en massa andra bloggar och jag tycker det är så otroligt givande att kunna få idéer och tips av andra om hemmet och vardagen, och jag villa ju givetvis bjuda tillbaka på det jag har att erbjuda!
  3. Jag känner tyvärr inte så många som bloggar inom vår kategori men jag hoppas innerligt att det kommer hända, för att ha vänner med samma intresse är ju fantastiskt!
  4. Ja men visst, så roligt. Att kunna träffas och prata om sådant man sitter och läser. Absolut!
  5.Jag utbildade mig till frisör för ca 5 år sedan men jobbat tidigare i butiks branschen vilket jag alltid trivts med väldigt bra. Men längtan efter något eget var alllt för stor, så innan min dotter kom chansade jag vilt och sa upp mig och vågade satsa på eget. Nu får framtiden visa vad som händer.
  6. Jag skulle som jag gör nu styra mitt eget men också jobba in om mode industri med uppgifter på eget ansvar. Jag är väldigt driven och kräver ett jobb med utmaning,
  7. Helt klart sommarstuga. Underbart att komma till lugnet och ett hem som bara består av evigt lugn, fix och harmoni.
  8. Jag bor i Halmstad och det är ju väldigt vackert som det är på sommaren så oftast åker man ju inte så lång, men Skåne och Bohuslän är ju ljuvligt, Och det är helt klart den vackra miljön som tilltalar mig. Svensk sommar.
  9. Roligt att du frågar om bröllop, vi har pratat om det här hemma hur vi hade önskat. Och jag skulle nog säga ett lite mindre sommar bröllop med våra närmaste. Men absolut i en vit klänning. och gärna vid havet, så som på Salt i Halmstad exempel.
  10. Jag uppskattar deras tro på mig som människa och som mamma. Att dem finns där när jag behöver dem som mest men också för deras otroliga humor och charm.
  11. Jag är inte främmande för det för jag tycker att det är helt upp till var och en. Det finns dem som är otroliga behov av de. Jag är själv född med ett hjärtfel och är opererad mellan mina bröst med ett stort ärr, och jag skulle gärna vilja dölja det en del, så jag tycker att det fram häver sig något enormt. Men om det händer, det återstår att se.

  Hoppas mina svar är roliga att läsa, enormt uppskattat med denna typ av utfrågning.

  Nej tyvärr säljer jag inte peace märket men har kollat på Madame Stoltz sortiment inför hösten, kuddar från Plus Fine är under spekulation! Mycket fina =)
  Ha en go kväll!
  Stor Kram Jennifer