Singelfransar eller serum?

Hejsan!
Kommer ni ihåg att jag gjorde
singelfransar i sommras?!
 
Var verkligen supernöjd
och  har
varit väldigt försiktig med dem!
 
Nu ser jag att jag knappt har några egna ögonfransar kvar,
 de är jättekorta och syns knappt!
 
Känner inte för att förnya fransarna var tredje vecka
för sjuhundra kronor!
Det blir ett dyrt nöjje!
 
Är det någon som har erfarenhet av singelfransar och hur lång tid det tar innan
ens egna ögonfransar blir normala igen??
 
Har tänkt att köpa ett ögonfransserum, för att hjälpa mina egna på traven,
men vet inte vilken av alla olika sorter som finns!
 
Xlash som är på reklamen hos många bloggerskor,
undrar jag om det är någon som provat?
 
Vet att några av er provat ögonfransserum!
 
Så nu skulle jag önska lite tips
om ni vet vilken som funkar bra!?
 
 
 
 
 
 
Likaså undrar jag om någon vet vad som händer när man slutar med serumet?
 
Nu går jag in i en nattperiod
på jobbet så nu kommer jag vara lite osocial
ett tag!
 
Tack igen för alla snälla kommentarer och er omtänksamhet!
Det gläder mig så mycket ska ni veta!
 
Kram på er!!
Helena
 
 
 
 
 
 


What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • dianasdrömmar
  september 6, 2012

  Jag har Revitalash som är toppen och funderar mycket bra, värsta bambifransarna och jag är inte sponsrad så jag är fullt ärlig :), räcker länge ca 1 år numera underhåller jag dom bara och använder ca 2-3 gr i veckan kram Diana

 • Johanna
  september 6, 2012

  Min väninna har provat Xlash och hon fick verkligen lååånga fransar. Jag trodde först att det var lösögonfransar hon satt på:)

  Önskar dig en trevlig kväll,

  Kramisar Johanna

 • Lisa
  september 6, 2012

  Vilka bra frågor, ska läsa alla kommentar med största intresse. Är också drabbad av korta fransar, tycker dom blir kortare för varje år 🙁
  Kram

 • Jag har Xlash men nyss köpt så jag har inte hunnit se resultat än. Började igår:-D
  Men det ska bli spännande att se om det funkar. Kram

 • Life's Silverlining and I
  september 6, 2012

  Men åh så tråkigt, bra att höra dock. Jag känner att det är mycket man lätt binder sig med som naglar osv så jag är försiktig med det. Jag har testat nu ett ögonfransserum sedan kanske en vecka, men hittills syns inget, lovar att berätta om det funkar. Ska också läsa här vad andra skriver. Svar på din fråga, tullhuset haha var annars? 🙂 svarde även hos mig. Kram och ha ett bra nattpass!nilla

 • hemma hos lilla mej
  september 6, 2012

  Jag har volume x 5 och tycker den är kanon bra.Ska bli spännande att se vad du får för kommentarer.Kanske några kanontips kommer in.Ha en skön kväll Kramar Rita ♥

 • Casaneuhaus
  september 6, 2012

  Har aldrig gjort något med fransarna och är ganska så nöjd med mina än så länge. Men skulle gärna höra om det funkar med serum. Kram Sarah

 • Fiona
  september 6, 2012

  Jag har testat Newlash och fick jättelånga, fina fransar. Dyrt men billigare än singel förstås. När man slutar med serum är det som i normala fall, man tappar en frans då och en då och så växer det ut nya. Såg fjuttigt ut ett tag men sen gick dom tillbaka i normalläge. Lycka till!
  Kramar

 • Lotta
  september 6, 2012

  Har inte heller testat något med fransarna….investerade i ny (dyr) mascara idag. Blir nyfiken om serum funkar!

  Kram o ta hand om dig

  Lotta

 • LIVSGLITTER
  september 6, 2012

  Tack goa du för din kommentar inne hos mig ♥ Vad är singelfransar för nått? Jag var ju själv och förlängde mina förra veckan, skulle tydligen vara en mer skonsam metod, dom limmar en frans i taget på en frans ( eller hur man nu förklarar ). Hoppas bara att mina egna inte tar skada av den här metoden, då blir jag besviken. Stor Kram!

 • Milla
  september 6, 2012

  Jag kör med Revitalash och Revitabrow sen en tid tillbaka. Brow funkar jättebra! Fransarna är dock lite glesa men en del väldans långa. Dock så tappade jag mina helt i juni, så det tar ett tag för dem att komma igen säkerligen. och tänk, ingen såg att jag inte hade några fransar den där tiden, knäppt eller hur! Fransarna kommer säkert igen ska du se, med lite tålamod. Överlag kan jag ju tycka att det är helt galet att göra ”ingrepp” på sina fransar om det finns en risk att de mår sämre av det, och den här näringen vet man ju inte vad den åstadkommer egentligen heller… kram Milla

 • Att vara någons fru
  september 6, 2012

  Vet du, jag märker ingen skillnad på Xlash ännu. Och de är ju ganska dyra. Så vänta ett tag så kan vi utvärdera.

 • LifestyleByLena
  september 6, 2012

  Oooh nej nu blir jag riktigt orolig, gjorde mina för ca 4 veckor sedan och har verkligen ingen lust att bli av med mina egna… har inte provat något serum tyvärr.
  Håll oss uppdaterade 🙂
  Kram

 • Tina
  september 6, 2012

  Har aldrig prövat faktiskt, är så länge hänger mina egna med!

  kram

 • Hemma på Sjuan
  september 6, 2012

  Så tråkigt att tappa sina ”egna” fransar!
  Jag har inte vågat prova att göra något med mina fransar. De är ganska långa men har blivit mycket tunnare. Har tappat några och några har gått av men växt ut efter nån månad.
  Intressant att se kommentarerna om vad som är bra!

  Kram Suss

 • Room of karma
  september 6, 2012

  Ditt ämne här på bloggen är just vad jag går runt och tänker på just nu!
  Jag har det nedre serumet. Och JA det fungerar verkligen, men det tar lång tid innan det verkar ca 2-3 månader.
  Men jag har varit lite rödögd i sommar och jag trodde att det var att pollen, alt att jag var småtrött. Men igår så la jag lite extra mycket och vaknade upp och såg helt illröd i ögonen. Hmmm, kanske är det detta serumet som gjort mig rödögd till och från i sommar. Eftersom jag inte använder det varje dag så har jag inte tänkt på att det kunde vara det. Nu skall jag ha uppehåll i en – två veckor för att se om jag är rödögd då eller inte. Och på så sett så kan jag konstatera om det är det eller inte?!

  Annars så är det lösögonfransar som gäller! Men om man tål dessa serumen så är det kanon bra!!!!

  Kram CC

 • Bara Sara
  september 6, 2012

  Jadu här står jag mig slätt – har ingen aning men ser att många är riktiga proffs i ämnet!! Kram Sara

 • Lena - gott för själen
  september 6, 2012

  Har aldrig testat, men funderat på det. Skulle behövas, om man säger så.

  Kram Lena

 • Fröken Pyssel
  september 6, 2012

  Oj, det låter apdyrt! Jag har precis slutat måla ögonfransarna helt så jag kan inte hjälpa dig alls, men visst vore det en dröm med långa bambifransar 🙂

  Men du, jag har ju redan gjort en puff ju 😉

 • Svart, vitt & rött
  september 6, 2012

  Jag har inte ens en aning om vad singelfransar är för något 🙂 Jag kör på med mascara bara och hoppas att det blir bra 🙂

 • Lilla Majken
  september 7, 2012

  Jag har inte vågat testa, läste om en tjej som hade börjat med serum och när hon slutade ta serumet kom hennes egna fransar inte tillbaka. Om det var sant så känns det ju lite riskabelt. Jag är tycker att jag kommer ganska långt med mascara, sen färgar jag fransarna då och då.

  Kram Therese

 • Channal
  september 7, 2012

  Serumet ska funka har jag både läst och hört! Vanlig recinolja funkar bra! Det har jag själv testat på mina ögonbryn som jag tappade förra hösten! Tog även lite på granskaren och jag har nu långa fina fransar! Köpte burken för 40:- på Apoteket förra hösten! Syns inte att jag använt den! Testa det innan det svindyra serumet!

  Trevlig helg! Kram Anna

 • Channal
  september 7, 2012

  Granskaren = ögonfransarna 🙂 iPhone tokar sig!
  Kram igen! Anna

 • Lovely Things!
  september 7, 2012

  Ååhhh vilket intressant ämne du tagit upp! Har aldrig provat något av dessa och sminkar mig aldrig mer än på läpparna, men det klart att längre fransar tackar man inte nej till. Ska nog testa serum , men man vill ju inte tappa fransarna sen!!!
  Kram Annika

 • Anonym
  september 7, 2012

  Oj nu har jag läst ikapp lite på din blogg. Hade ingen aning om att du varit dålig.
  Hoppas att Tant 🙂 mår bättre nu. Det där med störtblödning låter ju inte bra.
  Vi ses i morgon. Kram C