Att få vara lite citychic..

När man jobbar inom vården
har man oftast pyjamaskläder på sig.
Du får inte ha utsläppt hår om du har längre hår än 
nedanför hakan.
Inga långa målade naglar,
inga ringar eller armband.
Tror det är därför jag alltid längtar
efter att få klä mig fint och
kvinnligt. 
Tycker om att pryda mina armar med
 armband och ha färgglada naglar.
Jag har alltid undrat vad de har för trevliga jobb
alla snygga kvinnor som kan gå klädda så här varje dag.
 
Den här snygga outfiten kan du beställa härifrån
Jag suktar alltid efter den här klädstilen och ett par heels
om jag nu hade kunnat gå i sådana.
Visste ni att ni kan få 10 % på ordinarie pris
om ni beställer på nätet
och använder den här koden
212234 
på den här adressen
gäller t.o.m. den 20/9/2013
(alltså inte i butik)
Gillar ni den kvinnliga stilen
eller föredrar ni någon annan stil?
 
Ha en bra kväll
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Pia Gustafsson
  augusti 21, 2013

  Jobbar inom barnomsorg och där gäller lite praktisk stil. Klär mig gärna lite sportigt och pojkaktigt konstigt nog även på fritiden.. En klänning då och då till fest är fint. Lackade naglar och lagom med smycken. Kraaam Pia

 • mitt liv som jag
  augusti 21, 2013

  Jag tycker att det är så snyggt och kan ibland försöka klä mig lite åt det hållet men jag känner mig så obekväm. Nej tyvärr blir det oftast jeans och en skön top. det är kanske en vanesak så jag får kanske stå ut med att känna mig lite obekväm en liten tid :).
  Kram Jennifer

 • Lisa
  augusti 21, 2013

  Vilket supertips, har redan beställt den fina toppen.Gillar den kvinnliga stilen, tycker den stämmer bra med jeans också.
  Ha en härlig kväll
  Kram

 • Anonym
  augusti 21, 2013

  Lärare kanske;) Jag jobbar ju som lärare (när jag inte är föräldraledig) dock skulle jag inte palla ha heels på jobbet då det blir en massa stående vid ex föreläsningar. Jag gillar att blanda stilar och har nog hittat min egen hybrid där emellan. Så himla kul med kläder!
  Kram till dig!
  Rebecca
  http://pilotfrun.se

 • Välkommen Hem!
  augusti 21, 2013

  Supersnyggt det du visade! Jag har turen att klä mig som jag vill på jobbet. Föredrar kvinnligt men för det mesta blir det dressat och jeans. Om jag ska på nåt inredningsuppdrag och jag vet att det är en byggarbetsplats ja, då får heelsen stanna hemma 😉
  Måste vara trist att inte få känna sig fin på jobbet, men av hälsoskäl förstår man ju varför det är så inom vissa yrken.
  Tack för tipset!
  KRAM! Judita

 • kavallinskan
  augusti 21, 2013

  jag har också jobbat i vården i många år och gått klädd i en pyjamas 🙂
  Jag gillar den kvinnliga stilen och MQ har så mycket snyggt..har nyligen köpt en klänning där.
  Kram viktoria

 • mig&mitthem
  augusti 21, 2013

  Helt enig…skulle kunna bränna de där ”pyjamasarna” i morgon!!!! Jag trivs bäst i rock-chict med jeans, topp & massor m armband. Nu väntar jag spänt på om mina Ldir kopior kommer….blev ju så avis på dina. Krams Maria

 • Hemma på Sjuan
  augusti 21, 2013

  Jag har ett jobb där jag får klä mig som jag vill, ibland blir det jeans och top och ibland den kvinnliga stilen. Jag gillar båda, snygga kläder du visar, kram Suss

 • anettan
  augusti 21, 2013

  Jag tycker det är så kul det här med hur vi ser ut och vilka yrken vi har. En del säger att man kan se vilken yrkeskategori man tillhör….men jag tror inte det faktiskt. Kram anette

 • TITTILINA
  augusti 21, 2013

  Jag förstår precis hur du menar.
  Dagistanter som jag kan inte heller vara så piffigt klädda. Även om det kanske inte är lika illa som inom vården.

  Fler fina kläder åt dig och mig!

  Kram

 • Prinsessorna på Bellevue
  augusti 22, 2013

  Det är lite olika! Kan gå i träningsoverall och hasa en hel dag, eller ha klänning och kjol någon annan dag… På jobbet har jag arbetskläder, så där behöver jag inte tänka.

  Kraam
  Petronella

 • Lotta
  augusti 22, 2013

  Och jag kan längta efter lite pyjamasstil ibland 😉

  Vi har ganska mixed dress code på mitt kontor, vilket är skönt. I USA är fredagar ”casual” och då får man ha jeans, men helt ok att ha annars också.

  Så snygg kläder du visar! Och du snygging, gillar dig både i lockigt och rakt. Tycker du är smashing på förra bilden!

  KRAM

 • mammaxtre
  augusti 22, 2013

  Ja tänk att få vara klädd som en kvinna på jobbet, det skulle jag gilla. MQ är min favoritaffär för övrigt 🙂

  Sköt om dig

 • Jeanette
  augusti 22, 2013

  O jag som älskar pyjamasstilen på jobbet, helst mössan som jag måste ha på operation.. man blir liksom så opersonlig 😉 När man är trött på morgonen och inte orkar göra sig fin.. outstanding. Men, ja, det blir lita trist ibland.
  Kram o krya på dig <3

 • dianasdrömmar
  augusti 22, 2013

  Fniss, jobbar ju med försäljning så jag måste ju vara snygg varje dag…så jag hoppar gärna i mjukisbyxor hemma eller på fritiden kram Diana

 • Channal
  augusti 22, 2013

  Jag klär mig som jag vill på jobbet! Förstår att du gillar bling bling o målade naglar efter jobbet! Mitt förta jobb var på gatukontoret! Haha jag var med ute och skulle mäta vägar! Jag hade deras stora orangea overall!! Kände mig chic som 19åring!! Landstingets blusar finns ju i roliga färger iallafall!

  KRAMAR Anna

 • creando
  augusti 22, 2013

  Jag gillar alla möjliga stilar. Särskilt när jag ser den på andra. Själv använder jag inte särskilt fancy kläder… Passar inte på nåt av mina jobb…utom möjligen om jag fotar i kyrkan eller på en fest 🙂

 • Queen of Kammebornia
  augusti 22, 2013

  Jag vill ha olika kläder olika dagar, men mest vill jag ha klänning. Det skulle vara så jobbigt att inte få bestämma själv vad man vill ha på sig tycker jag. Jag har en kompis som jobbar på kontor med klädkod, så hon måste klä upp sig och köpa kläder som hon bara har på jobbet, det blir ju också knasigt. Kram till dig i sensommarsolen!

 • Carina
  augusti 22, 2013

  Det hade kunnat vara jag som skrivit detta Känner precis likadant
  kram

 • Lena - gott för själen
  augusti 22, 2013

  Jag är så flipprig så jag gillar allt möjligt och det blir lätt kaos i min garderob. Men just MQ's serie Stocholm har jag haft mycket. Passar i mitt jobb. Dressat, men ändå casual.

  Kram Lena

 • Sallys hus
  augusti 22, 2013

  Heeeeeeeej kalaspinglan!
  Jag tror nog du ser rätt flashig ut ändå i din pyjamas..;)

  Jag kan klä mig hur jag vill på mitt jobb men eftersom jag mest är ensam och mitt sällskap om jag har nåt är skitiga rörmokare blir det oftast jeans o tröja på jobbet.
  Däremot älskar jag den stilen du visar.. lite strikt affärsmässigt. Samtidigt som jag håller på o byter spetsarna i min garderob mot lite mer rock´n roll..;)

  Lite spretig åt alla håll är jag nog.. men jag tycker att man kan klä sig lite efter humör…man måste inte hålla sig till en å samma stil jämt.
  Just nu känner jag att det är riktigt jag med jeans skjorta o kavaj..;)
  Kraaaaaaaaam katarina

 • ♥ Villa Tretton ♥
  augusti 22, 2013

  Ja jag har inte missat dina fina boots som din syster köpt..såå avundsjuk..;-)

  Jag älskar den kvinnliga stilen, men går mest i leggigs & tunika själv. Men piffar gärna med lite armband & så!

  KRAM

 • Två Trappor
  augusti 22, 2013

  Så snyggt och elegant! Jag kan också tråna efter att få klä mig så där klassiskt kvinnligt chic 🙂 När jag jobbade på tjusigt Östermalmskontor en gång i tiden klädde jag mig ungefär så där och det var såå skönt att hoppa i myskläderna när man kom hem! 😉
  Så fin och snygg du är på alla bilder, förresten! <3
  Kram kram
  Madeleine

 • Anonym
  augusti 22, 2013

  Hej Lisa här

  Letade som en tok efter kappan rocken carrie.

  Var hittade du den?

  Kram
  Tack för en bra blogg
  Lisa

 • Helenas enkla vardag
  augusti 23, 2013

  Hej Lisa! Om du följer länken i inlägget kommer du till MQ s hemsida och där hittade jag den!
  Lycka till!
  Kram Helena