Tisdagstipset.

Lider ni av torra fötter?
Jag gör det och jag är hemskt dålig
på att fila och sköta dom också.
Tycker inte jag kommer åt fötterna lika lätt som förr heller,
det är liksom något som tar emot när jag böjer mig ner.
I somras fyndade jag iallafall en batteridriven fotfil på Gekås
för 199 kr.
Sedan fick jag tips av en väninna att spensalva från Granngården
skulle göra underverk för torra fötter.
Så nu försöker jag lite ta hand om fötterna lite mer än förut iallafall.
Så det är mitt tips till er idag.
Kram på er.
Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Sallys hus
  september 16, 2014

  Hej vännen!
  Vilket fynd.
  Jag som aldrig tar hand om fötterna stod och tittade på den där filen på Ica maxi men den kostade 349kr så jag blev för snål…tänkte att jag kanske ändå inte kommer använda den.
  skulle verkligen behöva..
  vet du..i dag får jag äntligen hämta ut paketet…nu håller jag bara tummarna att det inte är en banan eller så där i..;)
  kram Katarina

 • Lindas plats
  september 16, 2014

  Ja du torra fötter eller rättare sagt fot ska jag väl säga i mitt fall, jätte konstigt att på mig är det bara den högra foten som är så torr att den spricker i hälen ibland medans den vänstra är hur fin som helst. Jag undrar jag vad detta kan bero på.
  Men jag försöker ta hand om fossingarna så gott jag kan, men jag kan bli bättre
  Kram Linda

 • Mimmi
  september 16, 2014

  Ja, jag har enormt torra fötter, stora torrsprickor på båda hälarna. Sedan i somras är jag något bättre på att sköta dem då jag köpte en batteridriven fotfil, ett sådant fynd som du gjord var det inte men den var iallafall värd varenda krona. Nu återstår det bara att få in rutinen med att smörja sig var kväll. 😉 Kanske behöver man inte skämmas när man går med skor utan häl nästa sommar.

  /Camilla J

 • Linda
  september 16, 2014

  Jag är också torr om fötterna och tyvärr väldigt dålig på att ta hand om dem. Jag ska testa salvan du tipsar om.

  Kram Linda

 • ulrica
  september 16, 2014

  Jag har megatorra fötter och har nu börjat gå på fotvård en gång/månad. Genom dem har jag fått tips på ett bra fotbad och salva. Jag kanske får tipsa om dessa till dig :).

  Spensalva är absolut jättebra, det har jag använt förut och fått många tips om. Även försvarets hudsalva ska vara riktigt bra.

  Jag köpte Scholl's elektriska fil men dessvärre har jag inget postitivt att säga om den, den funkade absolut inte på mina krokodil-fötter :).

  Kram Kram
  Ulrica

 • Sabelhagens Olivlund
  september 16, 2014

  Perfekt tips, mina fötter är supertorra!
  Vad bra att du påminde mig, jag hade ju tänkt skriva några höstblommare till dig, men så kom det så mycket i vägen så jag glömde bort.
  Jag har ju några på bloggen som du såg, höstsilverax 'Brunette', japanskt gräs 'Maleparthus', sköldpaddsört, fackelblomster, blodtopp, septembersolros 'Lemon Queen', olika nävor tex 'Rozanne' eller 'Sweet Heidy', liljor, rosenflockel, hortensior,
  sedan har jag blommande ringblommor och dahlior. Det finns en webbshop som heter ”Hortogreen”, där jag beställer växter ibland.
  Lycka till
  Kram Maria

 • Hemma på Sjuan
  september 16, 2014

  Tackar för tips! Skulle verkligen behöva ta hand om mina fötter bättre, kram Suss

 • Lena
  september 16, 2014

  Bra tips! Det ska jag säga till maken. Kanske jag ska testa själv också.

  Kram Lena

 • anettan
  september 16, 2014

  Bra tips. Jag har läst en del om fotfilen men inte kommit längre än så, det är ganska ofta så med mig haha. Kram Anette

 • Stina I Söder
  september 16, 2014

  Spensalva? Det kan ju vara värt att testa. Folk som är gäster undrar över att jag har hästliniment i badrummet( före och efter löpning). Tänk om jag även köper spensalva..
  Jag måste också köpa filen, den verkar toppen! Kram

 • baraetthem
  september 16, 2014

  Jag skulle behöva fotvård pronto, typ nu på en gång! Så tipset tas gärna emot:)
  Så fina bilder från dopet, blir nästa tårögd för blir påmind om vårt och hur fint det är med dop! Och den sången är ju bara så vacker så förstår ni var rörda!

  kramar fredrika

 • Milla
  september 16, 2014

  Mitt tips om CCS ”fotvårdssalva” som finns på Apoteket, den smörjer jag ofta med när jag ska sova så får den verka fint under natten. Fossingarna mår gott sen! Filen är bra, men just nu har själva filrullen studsat iväg nånstans bland alla prylar i badrumsrenoveringen….

 • jannice lindell
  september 16, 2014

  Hej! Bra tips.. Jag får torra fötter.
  Är väl dålig på ta hand om dom.
  Men det är väl dessa som behöver mycket kärlek av oss. Dessa fötter anväder vi varje dag. Tror alla behöver en fotvård på behandling eller så. Kram

 • Nordhem
  september 16, 2014

  Oh vilket tips o i rättan tid..jag gillar att gå barfota på sommaren, naturligtvis på stränder o på klipporna men även i skorna. Fötterna blir inte sådär särkilt mysiga efter den behandlingen..Nu när vi vandrat o gått mycket under ett par veckor har det tillkommit diverse skav o annat så..fotfil o spensalva! kanske är precis det jag behöver. Fotfilen fyndade jag också på Gekås men har liksom glömt bort..tills nu 😉 Kram!

 • Jeanette
  september 16, 2014

  Haha, den filen köpte jag med på Gekås 😉 den är ju super. Spensalva låter spännande…
  Kram J

 • Maria
  september 16, 2014

  Jag sköter mina fötter hyfsat bra. Använder schals el-fil, men även vanlig fotfil. Badar och filar, smörjer sedan med någon av schals alla fotkrämer. Finns både bl a för spruckna hälar och för hård hud.
  Håller med, fin rymd i din kollegas hus. Jag bor ju i ett nybyggt område, och det är inte allt för sällan som något av husen är till salu och man kan se liknande på hemnet rätt ofta härifrån 😉 Hoppas det blir lätt för din kollega att sälja till rätt pris!
  Vilket underbart dekorerat dop! och fina bilder på familjen förstås!
  Vad roligt att dottern är inredningsintresserad och har ordning på sitt rum! Hemma hos oss är det lite si och så med ordning i döttrarnas rum. En av dem har ordning men resten… nja… Kanske de får nog av mitt ständiga plock och tjat 😉 Men deras rum städar jag INTE 😉 Det där med garderober… vi gjorde varsin ”mini-walk-in-closet” i döttrarnas rum, där de får plats med liten pall och sminkbord, eller vad de nu vill 😉
  Kram /Maria

 • Ewa
  september 16, 2014

  Hej, spännande med ditt tips1 Min fotsalva( smörjer mina fötter nästan varje kväll när jag kryper isäng) börjar ta slut, ska absolut prova spensalvan 🙂 Kör gärna hästliniment när jag behöver liniment så då passar det ju med den salvan … Brukar halvt på skämt ( som hästtjej) säga ”att nu går jag till veterinären när min doktor inte kan hjälpa mina händer”
  Underbara dopbilder du bjöd på med 🙂
  Kram o ha det gott
  Ewa

 • dianasdrömmar
  september 17, 2014

  Dålig på att ta hand om fötterna, tack för tipset söta du kram Diana

 • Home2tiny
  september 17, 2014

  Är urdålig på att ta hand om mina fötter men borde verkligen göra det, så tack för tipset vännen.Tanden är bättre efter jag fick penicillinet, lättad för jag blir helt utmattad när ytterligare värk tillkommer. Kramisar Tina

 • Borgmästaren
  september 17, 2014

  Jag har också hört att den ska vara bra. Någonstans för länge sedan har jag hört det men aldrig hittat i butik. Men nu vet jag var man ska leta. Tack!