I fredags bjöd jag på
lite halv påskmat.
Till förrätt blev det
Räkcoctail, klassiskt och så himla gott,
tror nästan alla slickade ur skålarna.
Jag använde
2 avokado
1 Mango
1 burk skalade lyxräkor.
1 Vårlök
1 rivet Citrongräs, citronsaft och olja, blev marinad
Dekorerade med dill
Till huvudrätt åt vi grillad lammytterfile
sallad, hallomi, sås och majskolvar.
Till efterrätt hade lilla O gjort dajmtårta med hallon på.
Supergod.
Eftersom jag visste att vi skulle bli bjudna på traditionell
påskmat igår, tyckte jag det räckte med sådan mat och tog
lite mer vanlig, fast med påsktema..
Vi höres senare.
Kram Helena
Villa Ryttarängen
april 16, 2017Räkcocktail är verkligen gott. Spännande med mango i. Det ska jag testa nästa gång. Vad fina ni är. Kraaam Pia
Carin
april 16, 2017Så gott allting såg ut som du visade.
Kram Mamma C
Carin
april 16, 2017Så gott allting såg ut som du visade.
Kram Mamma C