Middag

Posted on
I fredags bjöd jag på 
lite halv påskmat.
 
Till förrätt blev det
Räkcoctail, klassiskt och så himla gott,
tror nästan alla slickade ur skålarna.
 
 
Jag använde 
2 avokado
1 Mango
1 burk skalade lyxräkor.
1 Vårlök
1 rivet Citrongräs, citronsaft och olja, blev marinad
Dekorerade med dill
 
 
 
 
Till huvudrätt åt vi grillad lammytterfile
sallad, hallomi, sås och majskolvar.
 
 
 
Till efterrätt hade lilla O gjort dajmtårta med hallon på.
 
Supergod.
 
Eftersom jag visste att vi skulle bli bjudna på traditionell
påskmat igår, tyckte jag det räckte med sådan mat och tog 
lite mer vanlig, fast med påsktema..
 
Vi höres senare.
 
Kram Helena
 
 
 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
  • Villa Ryttarängen
    april 16, 2017

    Räkcocktail är verkligen gott. Spännande med mango i. Det ska jag testa nästa gång. Vad fina ni är. Kraaam Pia

  • Carin
    april 16, 2017

    Så gott allting såg ut som du visade.
    Kram Mamma C

  • Carin
    april 16, 2017

    Så gott allting såg ut som du visade.
    Kram Mamma C