Det blev en kaffe i sängen!

Hej hej!
Vaknade med huvudvärk i natt,
inte kul
Har sluppigt denna fruktansvärda
åkomma i fyra år, så jag kan säga att inatt när jag kände igen symptomen,
var det som att få en käftsmäll.
 
Nu blev det inte en smärta med full kraft, men jag tillbringade
morgonen i sängen, med ett antal kaffemuggar innan jag 
kände att jag ville gå upp.
 
 
 
Sängläderna i tvättad linnekvalitet av franskt lin, är supersköna och finna hos Ellos,
som just nu har 20% på sitt hemsortiment, ni kommer direkt till lakanen här  adlink
Det är våra favoritlakan, när det är varmt i sovrummet, känns de svala och när det är kallt
värmer de gott.
 
 
 
 
 
Bricka från Svenskt tenn är köpt här för ett antal år sedan, verkar inte finnas kvar i webshopen.
Hittade den nu hos Tinna i Göteborg, så är ni sugna på brickan hittar ni den här 
Bokstavsmuggen från Design letters hittar ni här (adlinks)
 
Jag hoppas verkligen inte att migränen är på väg tillbaka,
det får verkligen inte vara så, den gör verkligen så livet blir begränsat
och det har verkligen kännts som en frihet nu när den varit borta.
 
Två orsaker till det huvudvärken, skulle kunna vara nattarbetet,som gör mig helt knasig,
eller så behöver jag nya glasögon och det senare skall jag kolla upp med det snaraste.
 
 
Men nu måste jag göra mig i ordning och dra till jobbet.
 
 
Kram Helena
 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Christina
  augusti 16, 2017

  Fina sängkläder , vart har du köpt dom . Hoppas din huvudvärk bara är tillfällig . Har jobbat fyra nätter i rad , inget jag brukar göra utan bara nu under semperioderna , kan säga att det inte ska göras om , fy tusan vad slut i kroppen jag är , orkar inget 🙄Ha en bra dag

 • Maria
  augusti 16, 2017

  Hej,har också haft mkt migrän,skulle vilja kalla den kronisk eftersom jag vaknar varje morgon med nackstelhet och den där känslan som man vet kommer att leda till ett anfall.Har ätit metoprolol i flera år men nu i sommar började anfallen komma tillbaka,tar även pronaxen före fysisk träning och klarat mig utan anfall.Jag får alltid migrän efter hård träning.)Har ätit Saroten för min dåliga sömn och nu tar jag sådana för migränen.(känd med.som migränprofylax)och det verkar funka för jag har klarat mig bra hittills.Åt citolapram en tid när jag var utbränd och märkte även då att migränen blev mkt bättre.Så det finns andra alternativ för jag tror kroppen blir van medicinen och att den slutar fungera.Hoppas det bara vara tillfälligt men som sagt det finns fler mediciner//Maria

 • Razzy
  augusti 16, 2017

  Hej.. De där sängkläderna är så sköna att sova i, har ett par till våra sängar med. Hoppas verkligen att du inte får tillbaka Migränen flera gånger. kram Eva

 • Christina
  augusti 16, 2017

  Tack för tipset om20% Helena på Ellos 👍, det blev en ljusgrå ryamatta istället 🙈//Christina

 • E
  augusti 16, 2017

  Kanske du ska försöka få intyg för att slippa jobba natt , det finns ssk som fått sådana. Bättre att kunna arbeta dag o kväll än att va sjukskriven e nattarbete hoppas du är bättre nu

 • Christina
  augusti 18, 2017

  Hej beställde en ljusgrå Ryamatta Liverpool 😊