Jag gillar gillaknappen.

Hej hej!
 
Att byta bloggportal är inte det enklaste.
Jag har ju haft hjälp av Duktiga Julia
som fixat allt åt mig.
Det bästa med flytten är att jag fått till större 
bilder och att jag kan få svensk suport.
Jag hade ju mycket strul med blogspot under alla år,
som jag aldrig fick någon hjälp att fixa.
 
Andra bra funktioner är att när man skall kommentera
måste man skriva in mailadress, vilket gör att spam
kommentarer försvinner. En annan bra funktion 
är det lilla Hjärtat som man kan trycka i om man gillar inlägget.
Enkelt och Superbra tycker jag, som vet att många inte alltid
orkar eller vill kommentera.
 
Mindra bra är att jag inte kan lägga till gadgetar på sidan
av bloggen. Då måste jag kunna arbeta i HTML format,
vilket jag inte kan.
 
Mycket krångel i början när man vill att bloggen skall
länkas om till Facebook, Bloglovin och andra statistiksidor.
 
Ni använder väl Bloglovinappen? Appen där man lägger 
alla bloggar man gillar att klicka in på, så man enkelt kan 
få alla bloggar uppradade som ex Instagram.
 
 
Har ni sett mina fina franstulpaner?!
 
 
 
Det som också är tråkigt, är att man förlorar 
väldigt många besökare, trots att bloggen länkas om
automatiskt, lite märkligt kan man tycka och det är saker jag inte förstår.
 
Men jag hoppas ni som följt mig i många år 
hittar tillbaka till mig
Jag har ju bara bytt till se adress.
Helenasenklavardag.se
 
 
Kram på er
Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Suss
  februari 27, 2017

  Så fin din nya blogg och alltid så fina bilder. Mysigt att ha barnbarnen hos sig men jag kan tänka mig att det är fullt upp när de är där 🙂 Vackra tulpaner. Kram Sus

 • Mamma C
  februari 27, 2017

  Ja, det är mycket som ska klaffa när man byter domän.
  Kram Mamma C

 • Hanna
  mars 1, 2017

  Åh, vilka tulpaner!

 • LIVSGLITTER
  mars 1, 2017

  Gillar också det lilla hjärtat, synd det inte finns på blogspot! Och ja man tappar otroligt många läsare när man byter portal, har tappat extremt många genom åren, har ju provat en hel drös olika ställen men hamnar alltid på blogspot igen ^^ Dock är jag sugen på ett byte igen, men vi får se! Hoppas dom gamla hittar hit samt massor av nya <3

  Sen kan jag tro att det beror mycket på att många kanske har länkat din blogg, andra blogspot bloggar? Så när du uppdaterar nu så hamnar inte din blogg i deras länklista längre, längst upp, om dom inte byter din adress.

 • Lotta Brännare
  mars 2, 2017

  Hej,
  Jag följer dig via Bloglovin som jag tycker är helt suveränt men jag har en liten fråga: på Bloglovin kan man ju både gilla inlägg och kommentera. Jag brukar göra det ibland till de jag följer men har aldrig fått ngt svar, ser inte du om jag gillar el kommenterar? Måste jag gå in på din blogg för att du ska se mina kommentarer? Jättefina tulpaner.
  /Lotta