Fjäderholmarna

Posted on

Hejsan!

I torsdags kväll tog P, Doris och jag färjan ut till Fjäderholmarna. En fantastisk eftermiddag och det var så verkligen varmt, så att sitta på färjan och känna havsluften strömma genom båten var så himla skönt. I väntan på att vi skulle få vårt bord, strosade vi runt den lilla ön. Det är några år sedan jag var där, så det var kul att komma tillbaka. Den lilla ön är verkligen liten, men det finns en hel del att titta på.

Vi åt på Restaurang Rökeriet som låg vid hamnen, supermysigt. Och vi hade solen med oss tills den gick ner.

Vad passar väl bättre än rökta räkor till förrätt och fisk till huvudrätt. Allt var så himla gott och vädret var perfekt. En kväll att minnas i vinter. Sedan tog vi båten tillbaka mot Stockholm, passerade Gröna Lund, som precis stängt och sedan gick vi hela vägen hem. Kan säga att när vi är i Stockholm, så går jag och går och går. I torsdags blev det 1,2 mil och likaså dagen innan, så motion får man verkligen i storstan..

Nu är jag hemma igen och jag har börjat mitt jobbmaraton.

Kram på er Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • E
    juli 3, 2021

    Åh så mysigt!

  • Tina ME
    juli 3, 2021

    Åhhh Fjäderholmarna… en av våra favoriter. Det var ett tag sen vi var där nu men det får bli när vi kommer tillbaka från Gotland. Ha en fortsatt fin sommar så ses vi förhoppningsvis här på ön i augusti. Kram //Tina